Presentacio Pneumologia

Presentació

El Servei de Pneumologia de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona és probablement el més antic de l'Estat. Es va crear l'any 1930, originariament com a Servei de Tisiologia. Des d'aleshores ha estat pioner i referent obligat de l'especialitat, tant a Catalunya com a Espanya.

Entre d’altres fets rellevants, va ser l’introductor de tècniques tan identificatives de la Pneumologia com la broncofibroscòpia o l’espirometria. Ha destacat també per la seva implicació docent, amb la realització de reconeguts cursos de postgrau. Durant molts anys va ser un dels escassos centres que va formar pneumòlegs i broncoscopistas provinents de tot el país i de l’estranger.

En l’actualitat és reconegut com un centre de Pneumologia modern, amb una activitat proporcionada en les vessants assistencial, docent i investigadora. Particularment destaca per la seva aportació en els camps de la ventilació no invasiva, asma, broncoscòpia i rehabilitació respiratòria.

Avui es projecta com un dels centres de l’especialitat de Pneumologia amb major potencial de creixement futur, en termes d’excel·lència clínica i innovació tecnològica. L’objectiu d’aquesta web és presentar al seu membres, unitats i activitats.

 

.

HOSSPAU Menu

Contacto Pneumo

Contacte
Ubicació

Secretaria: Bloc A,4º Planta

Raquel Nogales Soriano
Secretaria Pneumologia i Cirurgia Toràcica
Telf. 935565972
Fax. 935565601
FGS Hospital de la Santa Creu Sant Pau
 


Consultes externes i proves complementàries: Bloc A, 3º Pis, Moduls 5 i 6
Sala Hospitalització: Bloc C, Planta 2ª
Hospital de dia de Respiratori: Bloc A, Planta 0
Rehabilitació Respiratòria: Bloc A, Planta 3

Contacte

Telèfon: 93 556 59 72
Fax: 93 556 56 01
Correu electrònic: pneumologia@santpau.cat

 

Enllaços Directes

Informació a l'Usuari Malaltia Al·lèrgica