Presentacio Associacio Amics i alumnes

Associació d'Amics i Alumnes de Sant Pau
Presentació
L’any 1996 el Patronat de l'Hospital de la Santa Creu i Santa Pau (HSCSP) a instàncies dels Drs. Miquel Rutllant, director mèdic i Joaquim Esperalba, Gerent, va aprovar la creació de l’Associació d'Exalumnes del HSCSP. La seva finalitat era mantenir vius els sentiments i els vincles amb l’Hospital de tantes i tantes persones que s’havien format i/o treballat en ell.

 

L’any 2002 el Dr. Josep Cubells, president del Cos Facultatiu, donà un nou impuls a l'Associació que l’any següent fou legalitzada notarialment juntament amb els seus estatuts. L’any 2007 s’enforteix definitivament l'Associació que passa a dir-se "Associació d’Amics i Alumnes del HSCP" ampliant així el ventall d’eventuals associats.

El 2009, en uns nous estatuts, hi consta que les seves finalitats actuals són "la promoció d'activitats científiques i culturals dirigides als associats, al personal de l'Hospital i al públic en general, així com iniciatives de tot ordre que afavoreixin els interessos de l'Hospital com a institució capdavantera de l'assistència mèdica i les ciències relacionades. L'Associació té caràcter exclusivament cultural, científic, tècnic i social".

Actualment la Junta de l'Associació està presidida pel Dr. Jordi Garriga, amb el Secretariat a càrrec de la Dra. Chus Cornellana. Des de 2007 fins a l'actualitat l'Associació ha organitzat 11 cicles  de conferències mensuals, d'octubre a abril, i 11 jornades especials cada mes de juny amb tres conferències al matí, un dinar de germanor i una sortida cultural a la tarda. Tota la informació detallada sobre les activitats a Facebook i a Twitter.

 

HOSSPAU Menu

Contacte associacio amics i alumnes

Contacte
Associació d'Amics i Alumnes de Sant Pau

Tel. 93 553 79 38

associacioalumnes@santpau.cat

Banner Amics i Alumnes 2016 2017

+
14è cicle de conferències Associació Amics i Alumnes de Sant Pau

Descarregar el programa