Presentacio CCardiaca fotografia

Presentacio CCardiaca

Presentació

El Servei de Cirurgia Cardíaca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau presenta un àrea assistencial  de 1,3 milions d’habitants. És un centre d’excel·lència per a les patologies cardiovasculars, amb programes de reparació valvular i de tractament avançat de la insuficiència cardíaca, entre altres. De fet, va ser a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau on es va realitzar el primer trasplantament cardíac de l’Estat  l’any 1984.
 

 

En l’àmbit formatiu, presenta una gran tradició docent, tant per a la formació d’especialistes de cirurgia cardíaca, com per a la docència d’estudiants de medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona. També acull estudiants i especialistes externs d’altres ciutats i països.
 

Per altra banda, el grup de recerca del servei compta amb aliances amb altres grups de recerca relacionats dins de l’Institut de Recerca Sant Pau. Participa en diversos projectes de recerca interns i externs, alguns d’ells amb col·laboració multicèntrica a nivell local, nacional i internacional.

HOSSPAU Menu

Contacte Cirurgia Cardiaca

Ubicació i contacte
Ubicació

Secretaria: Bloc A, planta 4, mòdul 1

Consultes Externes: Bloc A, planta 3, mòdul 5

Sales d’Hospitalització: B3 i C2.

 

Contacte

Servei de Cirurgia Cardíaca

Correu electrònic: Cir_Cardiaca@santpau.cat

Telèfon: 93 556 59 54

Fax: 93 556 56 03