NEWS
 • Reumatologia de Sant Pau premiada al congrés de la SER
  31/05/2022

  Reumatologia de Sant Pau premiada al congrés de la SER

  El Dr. César Diaz-Torné, adjunt del Servei de Reumatologia de Sant Pau, ha rebut en el marc del recent XLVIII Congrés de la Sociedad Española de Reumatología (SER) el premi al millor article en artritis cristal·lina. Un treball de la Unitat d’artritis del Servei en col·laboració amb el Grup de Recerca en Inflamació liderat per la Dra. Silvia Vidal. El treball ha estat publicat a la revista de l’especialitat Rheumatology.
 • El Servei de Reumatologia coorganitza un taller d'infiltracions per estudiants de Medicina de la UAB
  10/03/2022

  El Servei de Reumatologia coorganitza un taller d'infiltracions per estudiants de Medicina de la UAB

  El Dr. Hèctor Corominas, director del Servei de Reumatologia i malalties autoimmunes de l'Hospital i president de la Societat Catalana de Reumatologia, va organitzar el Taller d'infiltracions, coordinat per la Dra. Berta Magallares, del mateix servei, i amb la participació d'altres especialistes, també de Reumatologia de Sant Pau. Per aquest taller han passat més de 100 estudiants de la UAB i és una iniciativa del Consell Estatal d'Estudiants de Medicina (CEEM) i la Societat Espanyola de Reumatologia (SER).
 • Sant Pau, al 7è Congrés Mundial d’esclerosi sistèmica o esclerodèrmia
  07/03/2022

  Sant Pau, al 7è Congrés Mundial d’esclerosi sistèmica o esclerodèrmia

  El Dr. Ivan Castellví, coordinador de la Unitat Funcional de Malalties Autoimmunes Sistèmiques del Servei de Reumatologia de Sant Pau, forma part del comitè científic del 7è Congrés Mundial d’Esclerosi Sistèmica o Esclerodèrmia, que tindrà lloc del 10 al 12 de març en format virtual. Més de 20 ponències d’especialistes de tot el món, sessions de pòsters i cursos per posar-se al dia sobre els darrers avenços en l’abordatge d’aquesta malaltia autoimmunitària sistèmica i minoritària, crònica, discapacitant i que actualment no té cura.
 • El Dr. Corominas president de la Societat Catalana de Reumatologia
  02/09/2021

  El Dr. Corominas president de la Societat Catalana de Reumatologia

  El Dr. Hèctor Corominas, director del Servei de Reumatologia de Sant Pau, va ser nomenat recentment president de la Societat Catalana de Reumatologia, durant l´última Assemblea General Ordinària d’aquest organisme.
 • Dia Mundial de l’esclerodèrmia
  29/06/2021

  Dia Mundial de l’esclerodèrmia

  Avui, 29 de juny, és el Dia Mundial de l’Esclerodèrmia. L’esclerodèrmia o esclerosi sistèmica és una malaltia autoimmunitària i minoritària amb un gran impacte tant mèdic com social. És una patologia rara d’origen desconegut que pot afectar a qualsevol òrgan del cos. L’esclerodèrmia no té cura, però sí que es poden tractar precoçment algunes de les seves complicacions.
 • Susana Fernández escollida responsable del grup d’infermeria de Reumatologia de la SER
  06/11/2020

  Susana Fernández escollida responsable del grup d’infermeria de Reumatologia de la SER

  Susana Fernández, infermera de Reumatologia de Sant Pau, ha estat escollida recentment a la Reunió Oficial del Grupo de Trabajo de Enfermería de la Sociedad Española de Reumatología (GTESER) responsable de grup. Com a infermera va estar present en la creació del GTESER el 2007 i va assumir la seva responsabilitat de 2012 a 2014. En aquest moment, afronta amb il·lusió l'objectiu de millorar la formació d'infermeria a l'àrea de Reumatologia, consensuar les cures que s'ofereixen, promoure la investigació i col·laborar amb altres col·lectius com professionals sanitaris o pacients. En aquest camí compta amb el suport de tot el Servei de Reumatologia i Malalties Autoimmunitàries Sistèmiques de Sant Pau.
 • Reumatologia de Sant Pau imparteix un curs a la Havard Medical School
  15/10/2020

  Reumatologia de Sant Pau imparteix un curs a la Havard Medical School

  El Dr. Hèctor Corominas, director del Servei de Reumatologia de Sant Pau, co-dirigeix i participa en el curs “Musculoskeletal Ultrasound: Hands-On Diagnostics and Guided Interventional Skills” de la Harvard Medical School, els propers 17 i 18 d’octubre, enguany en format live stream. En aquesta tercera edició, la Dra. Patricia Moya, del mateix Servei de l’Hospital, impartirà també una ponència sobre ecografia en vasculitis de gran vas.
 • La Unitat de Reumatologia es converteix en el Servei de Reumatologia de Sant Pau
  25/07/2019

  La Unitat de Reumatologia es converteix en el Servei de Reumatologia de Sant Pau

  El Patronat de la Fundació Gestió de Sanitària de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, celebrat el passat 23 de juliol, va aprovar la creació del Servei de Reumatologia. L’Hospital fidel a la missió d’adaptar la seva estructura organitzativa, d’acord amb els paràmetres de millora assistencial contínua i eficiència en els processos ha apostat per transformar la Unitat de Reumatologia, pertanyent fins ara al seu Servei de Medicina Interna, en el Servei de Reumatologia.
 • El Dr. Castellví membre del 6è Congrés Mundial d'Esclerosis Sistèmica
  04/11/2019

  El Dr. Castellví membre del 6è Congrés Mundial d'Esclerosis Sistèmica

  El Dr. Iván Castellví, coordinador de la Unitat Funcional de Malalties Autoimmunitàries Sistèmiques, del Servei de Reumatologia de Sant Pau, ha estat escollit membre del Comitè científic del 6è Congrés Mundial d'Esclerosis Sistèmica, que es portarà a terme a Praga durant el mes de març de 2020. Aquest congrés mundial és el més destacat a nivell internacional d'aquesta malaltia minoritària autoimmune.
News
Contacte
Ubicació

Secretaria Servei Medicina Interna: Bloc A, Planta cinquena, Mòdul 1.

Telèfon: 93 556 56 09

Fax. 93 556 59 38

 

Secretaria Unitat Malalties Infeccioses: Bloc A, Planta cinquena, Mòdul 2.

Telèfon: 93 556 56 24

Fax. 93 553 71 40

Correu electrònic: Medicina_Interna@santpau.cat

Consultes Externes
Bloc A, Planta 2, Mòduls 2 i 3
Hospital de Dia Polivalent 1 i 2

Bloc A, Planta 0, Mòduls 4 i 6.
Telèfon: 935565758

Hospital de Dia Malalties Infeccioses

Bloc A, Planta 0, Mòdul 5.

Telèfon: 93 556 58 44

Hospitalització

Medicina Interna Bloc B, Planta 0.

Telèfon: 93 553 72 20

Hospitalització Geriatria

Bloc C, Planta 0.

Telèfon: 93 553 73 00