Publicador de continguts

null Mis-Mas Arantxa

Dra. Arantxa Mas
Directora del Servei

La Dra. Arantxa Mas es va formar com a metgessa especialista en Medicina Intensiva a l’Hospital Parc Taulí. Un cop finalitzada la seva residència va treballar a la Fundació Althaia de Manresa com a metgessa adjunta, durant 13 anys, i a partir de 2010, a l’Hospital Moisès Broggi (Consorci Sanitari Integral), inicialment com a coordinadora assistencial i, posteriorment, com a gestora del Procés d’Hospitalització de Crítics i com a cap de Servei de Medicina Intensiva.

Durant la seva trajectòria ha liderat projectes de recerca clínica en ventilació mecànica no invasiva i descripció de patró respiratori en pacients amb insuficiència respiratòria aguda, especialment en pacients no intubats. Aquest interès es va materialitzar al 2021 en la posada en marxa una nova línia de recerca en monitoratge del patró respiratori en pacients en respiració espontània, projecte finançat per la Fundació La Marató de TV3, que actualment està en el segon any de desenvolupament.

Pel que fa a la docència, ha col·laborat com a docent els darrers 5 anys en el postgrau universitari d’infermeria “Assistència integral al malalt crític amb patologia cardiovascular i/o respiratòria” (Parc Taulí, UAB) i en l’atenció als MIR d’altres especialitats que rotaven pel Servei, fins l’obtenció de l’acreditació docent de la Unitat en l’anterior centre de treball que permet oferir una primera plaça de Resident de l’especialitat el maig del 2023.

Ha estat membre fundadora i primera coordinadora del Grup de Treball d’Insuficiència Respiratòria Aguda (GIRCAT) de la Societat Catalana de Medicina Intensiva, així com membre de la Junta Directiva. Actualment, ho és del Comitè Científic de la mateixa Societat.

També és membre de la Comissió Assessora del Pacient Crític, del Servei Català de la Salut, des de la seva creació en època de pandèmia, i a hores d’ara del Comitè Assessor del projecte CriticCat.

Publicador de continguts

Publicador de continguts

Publicador de continguts

HOSSPAU Menu

MedIntens-Contate

Contacte
Ubicació

Bloc B, planta -1

Horari de visites als pacients ingressats: 

  •  De 13:00 a 14:00 hores coincidint amb l'horari d'informació mèdica i,
  • De 18:30 a 19:30 hores.

En ambdos casos es permet la visita de dos familiars.

  • De 17:30 a 20:00 hores es permet la visita d'un familiar per pacient i, per tal de minimitzar riscos, recomanem que sigui sempre la mateixa persona i que no surti de l'habitació.

Aquestes instruccions poden variar en funció de l'evolució dels riscos.

 

Contacte

 

Telèfon Recepció: 93.553.72.42

Fax: 93.553.72.43

Telèfon Secretaría: 93.553.72.38

Correu electrònic: Medicina_intensiva@santpau.cat

Twitter: @UCISantPau