Breadcrumb

Xerrades Alzheimer

Asset Publisher

Asset Publisher
 • Mar'2017
  06

  DIP 2017 a Barcelona

  La 9ena edició de l’International Symposium on Diabetes, Hypertension, Metabolic Syndrome and Pregnancy es celebrarà al Palau de Congressos de Catalunya, del 8 al 12 de març. En línia amb les edicions anteriors que han tingut lloc a altres països, s’espera una assistència de més de 1.000 delegats nacionals i internacionals. En aquesta ocasió, en el segon dia de simposi es portarà a terme la Cerimònia de Declaració Europea sobre la hiperglucèmia en l'embaràs (HIP).
 • Jan'2021
  31

  Diplomatura de Postgrado

  Esta diplomatura de Postgrado se dirige a profesionales de la medicina, de enfermería, residentes de neumología, fisioterapeutas y/o neumólogos que quieran profundizar sobre las enfermedades más frecuentes del área de Neumología, tanto nacionales como internacionales, que estén trabajando en un ámbito intra y/o extra-hospitalario y que deseen adquirir los conocimientos y habilidades técnicas necesarias para la atención del enfermo respiratorio que pueda necesitar acciones diagnósticas o terapéuticas especiales.
 • Jan'2021
  31

  Diplomatura de Postgrau. Pneumologia Avançada

  Aquesta diplomatura de postgrau s'adreça a professionals de la medicina, d'infermeria, residents de pneumologia, fisioterapeutes i / o pneumòlegs que vulguin aprofundir sobre les malalties més freqüents de l'àrea de Pneumologia, tant nacionals com internacionals, que estiguin treballant en un àmbit intra i / o extra-hospitalari i que vulguin adquirir els coneixements i habilitats tècniques necessàries per a l'atenció del malalt respiratori que pugui necessitar accions diagnòstiques o terapèutiques especials.
 • Nov'2017
  09

  Dispositiu d’Atenció a la Fragilitat del Servei d'Urgències (DAFSU)

  L’Hospital posa en marxa el nou Dispositiu d’Atenció a la Fragilitat del Servei d'Urgències (DAFSU), un nou espai que funcionarà les 24 hores al dia amb 13 boxes adaptats a les característiques dels pacients vulnerables i integrat en el Servei d’Urgències, tot augmentant el rendiment dels circuits actuals, tan assistencials (diagnòstics, terapèutics i d’interconsultes), com de trasllat de pacients i administratius.
 • Nov'2021
  08

  Anatomia Patològica de Sant Pau obté l’acreditació de l’ENAC per a l'estudi histopatològic de biòpsies de patologia tumoral primària d'os i parts toves

  L’equip de diagnòstic d'os i parts toves, del Servei d'Anatomia Patològica de Sant Pau, ha obtingut recentment l'acreditació de l’ENAC (Entidad Nacional de Acreditación) segons la norma UNE-EN ISO 15189 per a l'estudi histopatològic de biòpsies de patologia tumoral primària d'os i parts toves, convertint-se així en el primer d'Espanya a poder oferir aquest servei diagnòstic de manera acreditada.
 • Feb'2022
  01

  Diumenge solidari a benefici d’Activa’tt

  El proper 6 de febrer, de 10 a 17 h, al Recinte Modernista de Sant Pau, podreu participar en el “Diumenge Solidari” que, en col·laboració amb l’Associació ACTIVA’TT, es dedicarà a la lluita contra la trombosi. La recaptació obtinguda aquest dia anirà destinada a finançar projectes científics que es desenvolupen a l’Institut de Recerca de Sant Pau al voltant d’aquesta afecció.
 • Nov'2021
  01

  Diumenge solidari a benefici de kàlida

  El pròxim 7 de novembre, el Recinte Modernista de Sant Pau organitza per segona vegada un “Diumenge Solidari” a benefici de Kàlida. Aquest dia, en comprar la teva entrada a més de gaudir de la teva visita, estaràs col·laborant perquè moltes persones que conviuen amb el càncer millorin el benestar i la qualitat de vida. A més les persones que hi participin podran conèixer Kàlida Sant Pau, per això, aquell dia s’obriran les portes del centre.
 • Nov'2021
  24

  Diumenge Solidari pel Pacient Fràgil

  Les persones grans tenen més malalties cròniques, pateixen deterior cognitiu i, en algunes ocasions, dependència per fer les seves activitats diàries. Per donar resposta a aquestes vulnerabilitats, l’Hospital de Sant Pau ha posat en marxa diferents projectes d’atenció al pacient fràgil.
 • Mar'2021
  01

  Diumenge solidari: Jornada Entre Nosaltres

  El Servei mancomunat de Cirurgia Plàstica Sant Pau – Hospital del Mar, amb el suport de la Fundació Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, organitza el proper 7 de març la 4a edició de la Jornada “Entre Nosaltres”, presencial i online, al Recinte Modernista de Sant Pau. L’objectiu d’aquesta jornada, composta de dues xerrades destinades a pacients i professionals, és actualitzar els coneixements sobre el tractament del limfedema i exposar una nova tècnica quirúrgica que prevé en un 80% dels casos el limfedema en el mateix moment del buidatge ganglionar.
 • Oct'2021
  17
 • Jul'2023
  24

  DLTS INF INFERMER_INFERMERA

  S'adjunta el document del càlcul del barem definitiu de les convocatòries publicades al desembre de 2022.
 • Jun'2023
  13

  DLTS INF INFERMER_INFERMERA

  S'adjunta el document del càlcul del barem provisional de les convocatòries publicades al desembre de 2022.
 • Sep'2023
  15

  DLTS INF INFERMER_INFERMERA

  S'adjunta el document del càlcul del barem definitiu de les convocatòries publicades al desembre de 2022
 • Apr'2023
  05

  Dia Mundial de l’Activitat Física a Sant Pau: “Gaudeix la vida, posa't en marxa!”

  Amb el lema “Gaudeix la vida, posa't en marxa!” la secretaria General de l’Esport i de l’activitat Física i l’Agència de Salut Pública de Catalunya celebra un any més, el 6 d’abril, el Dia Mundial de l’Activitat Física. A Sant Pau hem organitzat tota una setmana amb diverses activitats: pauses actives, vídeos d’exercicis, marxa nòrdica, gimnàstica de correcció postural, taules informatives... relacionades amb l’esport i amb l’alimentació, per celebrar amb els nostres professionals i usuaris aquesta efemèride
 • Oct'2017
  08
 • May'2017
  08
 • May'2017
  24
 • Jun'2017
  14
 • Aug'2021
  29
 • Mar'2019
  25

  Dolor 2019

  Com cada any el Servei d'Anestesiologia i la Clínica del Dolor organitzen l’activitat científica de formació continuada en Dolor i Anestèsia Regional “DOLOR2019”. Enguany són la XX i XLI edició respectivament i es durà a terme els dies 28 i 29 de març al Recinte Modernista de Sant Pau. Trobareu tota la informació en el programa adjunt.

Banner programa xerrades alzheimer

Programa Alzheimer xerrades
+
Xerrades divulgatives per a familiars de persones amb Alzheimer

Programa del cicle