Events

Events
 • Informació sobre la publicació de llocs resultants de les convocatòries publicades el desembre de 2022
  20/12/2023

  Informació sobre la publicació de llocs resultants de les convocatòries publicades el desembre de 2022

  Des d’avui, 20 de desembre de 2023, i fins al 15 de gener de 2024, s’obre el període d’inscripció als 262 llocs resultants que s’han derivat dels moviments interns de les convocatòries publicades el 30 de desembre de 2022, d’acord amb l'article 14.4 b del Conveni Col·lectiu FGS.
 • Acte de presentació de l’Anuari del CIDOB, on ha participat Xavier Prats Monné
  19/12/2023

  Acte de presentació de l’Anuari del CIDOB, on ha participat Xavier Prats Monné

  El dia 20 de desembre a les 18h de la tarda es presenta al Gran Teatre del Liceu l’Anuari del CIDOB, la publicació degana de l'estudi de les relacions internacionals al nostre país i que, per primer cop, es publica també en llengua catalana.
 • Aquest Nadal ajuda’ns a transformar Pediatria de Sant Pau!
  13/12/2023

  Aquest Nadal ajuda’ns a transformar Pediatria de Sant Pau!

  Sabem que els més petits de Sant Pau necessiten espais amables, acollidors, amb opcions lúdiques i adaptats a les seves necessitats. Per això, aquest Nadal ens hem proposat donar-los l’Hospital que es mereixen. Col·labora en el Projecte d’Humanització de Pediatria de Sant Pau. Perquè un altre Hospital és possible.
 • L’endometriosi i la importància de l’eina de decisions compartides
  12/12/2023

  L’endometriosi i la importància de l’eina de decisions compartides

  L’equip de la Unitat d’Endometriosi de Sant Pau són especialistes en el diagnòstic i tractament d’aquesta complexa malaltia. I són, a més, uns dels artífexs de la creació de l’eina de “Decisions compartides en Endometriosi”, que enguany ha posat en marxa el Departament de Salut, per proporcionar informació clara, pràctica i rigorosa sobre què és i quines opcions de tractament existeixen per fer-li front.
 • 5 de desembre, Dia Internacional del Voluntariat
  04/12/2023

  5 de desembre, Dia Internacional del Voluntariat

  El pròxim dimarts 5 de desembre, amb motiu del Dia Internacional del Voluntariat, Sant Pau organitza diferents taules informatives al vestíbul de l’Hospital, en col·laboració amb diferents entitats col·laboradores, amb l’objectiu d’apropar els seus respectius programes per a voluntaris a la població general.
 • VII Curs Intensiu d’Artroscòpia per a Residents
  01/12/2023

  VII Curs Intensiu d’Artroscòpia per a Residents

  Durant la jornada d’ahir i d’avui, l’Hospital de Sant Pau ha acollit el VII Curs Intensiu d’Artroscòpia per a Residents en una edició que ha tornat a esgotar inscripcions en un nou èxit de participació.
 • Sant Pau ha estat guardonat per partida doble en la 18a edició dels Premis Best in Class
  30/11/2023

  Sant Pau ha estat guardonat per partida doble en la 18a edició dels Premis Best in Class

  L’Hospital ha estat guardonat per partida doble en la 18a edició dels Premi Best in Class (BIC) 2023, atorgats per la publicació especialitzada en sanitat Gaceta Médica i la Cátedra de Innovación y Gestión Sanitaria de la Universidad Rey Juan Carlos a l’excel·lència en l’atenció als pacients. Sant Pau ha aconseguit la Menció d’Honor a la Millor Unitat de Teràpies Avançades CAR-T i el Servei d’Urgències ha estat Premi BIC en la categoria de Millor Especialitat.
 • Carme Elias i Cristina Maragall conversen sobre l’Alzheimer
  28/11/2023

  Carme Elias i Cristina Maragall conversen sobre l’Alzheimer

  L’actriu i la presidenta de la Fundació Pasqual Maragall estaran acompanyades pel Dr. Alberto Lleó, director del Servei de Neurologia de Sant Pau. L’acte, obert al públic, se celebrarà el dimarts 12 de desembre a la sala Pau Gil del Recinte Modernista a les 18.00h.
 • El Codi Medicament, un projecte de Sant Pau, guardonat amb el Premi a l’Excel·lència en Projectes Sanitaris a Catalunya
  28/11/2023

  El Codi Medicament, un projecte de Sant Pau, guardonat amb el Premi a l’Excel·lència en Projectes Sanitaris a Catalunya

  La Societat Catalana de Gestió Sanitària ha reconegut amb el premi a l’Excel·lència en Gestió Clínica Innovadora al projecte Codi Medicament de l’Hospital Sant Pau.
 • El Dr. Pere Domingo, metge de la Unitat de Malalties Infeccioses de Sant Pau, reconegut amb un guardó del GeSIDA
  28/11/2023

  El Dr. Pere Domingo, metge de la Unitat de Malalties Infeccioses de Sant Pau, reconegut amb un guardó del GeSIDA

  El Dr. Pere Domingo ha estat premiat per el grup d’estudi del GeSIDA amb un guardó en reconeixement a la seva trajectòria en VIH.
 • 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones
  24/11/2023

  25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones

  Com cada any, amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, des de l’Hospital de Sant Pau volem contribuir a crear consciència sobre aquesta xacra de les societats actuals.
 • Investigacions del Servei de Reumatologia, reconegudes amb beques de prestigi nacional i estatal
  23/11/2023

  Investigacions del Servei de Reumatologia, reconegudes amb beques de prestigi nacional i estatal

  Cada any, la Societat Catalana de Reumatologia atorga beques amb el seu nom amb l’objectiu d’impulsar el desenvolupament i la recerca en el camp de la Reumatologia a Catalunya. Enguany, dues d’aquestes beques han estat atorgades a treballs d’investigació dels professionals del Servei de Reumatologia de l’Hospital de Sant Pau, i una tercera per part la Sociedad Española de Reumatología.
 • Sant Pau, premiat a la reunió anual de la Connective Tissue Oncology Society
  23/11/2023

  Sant Pau, premiat a la reunió anual de la Connective Tissue Oncology Society

  La Dra. Katarina Majercakova, del Servei d’Oncologia Radioteràpica, juntament amb altres especialistes implicats en el tractament de sarcomes, on l’Hospital de Sant Pau és centre de referència estatal (CSUR), han rebut el premi al millor pòster en la reunió anual de la Connective Tissue Oncology Society, celebrada recentment a Dublín (Irlanda).
 • La Dra. Simonetti rep una beca de la SEIMC per fer una estada a la Universitat d’Oxford
  23/11/2023

  La Dra. Simonetti rep una beca de la SEIMC per fer una estada a la Universitat d’Oxford

  La Dra. Antonella Simonetti de la Unitat de Malalties Infeccioses de Sant Pau ha rebut una beca de la Sociedad Española de Enfermedades Infecciosas y Microbiología Clínica (SEIMC) per fer una estada a The Nuffled Department of Primary Care Health Sciences, Medical Science Division, University of Oxford. Una estada que té com a objectiu aprofundir en l’àrea del coneixement i gestió dels Programes d’Optimització de l’Ús d’Antibiòtics en l’Atenció Primària.
 • Sant Pau guardonat als Premis Ennova 2023 amb un projecte de realitat virtual
  21/11/2023

  Sant Pau guardonat als Premis Ennova 2023 amb un projecte de realitat virtual

  L’Hospital de Sant Pau en col·laboració amb NTT Data ha estat guardonat als Premis ENNOVA Health 2023 en la categoria de Transformació Digital. Uns guardons organitzats per Diario Médico i Correo Farmacéutico, per impulsar la transformació digital en l'àmbit de la salut. El projecte premiat consisteix en el desenvolupament d'un prototip de realitat virtual dissenyat per abordar els reptes associats a les malalties mentals, amb un enfocament inicial en l'esquizofrènia.
 • Dia Internacional del Supervivent a la mort per suïcidi
  17/11/2023

  Dia Internacional del Supervivent a la mort per suïcidi

  El 18 de novembre és el Dia Internacional del Supervivent a la mort per suïcidi. Sant Pau és pioner en l’atenció al dol d’aquelles persones que pateixen l’impacte de la pèrdua d’un familiar o ésser estimat per mor per suïcidi. El Servei de Psiquiatria compta, dins de la seva cartera de serveis, amb un programa de prevenció del suïcidi amb un dispositiu específic d’atenció al dol del supervivent. Aquest dispositiu treballa estretament amb l’Associació Després del Suïcidi Associació de Supervivents (DSAS) i junts estan portant a terme el projecte IDOLS, un estudi de la Fundació “la Caixa”- convocatòria Connecta, per avaluar el nivell d’efectivitat de les intervencions que s’estan fent en aquest àmbit des de fa 10 anys.
 • L’Hospital de Sant Pau iniciarà el cribratge en càncer de pulmó abans de finals d’any
  17/11/2023

  L’Hospital de Sant Pau iniciarà el cribratge en càncer de pulmó abans de finals d’any

  L’Hospital de Sant Pau serà un dels tres primers centres catalans en posar en marxa el cribratge per detectar el càncer de pulmó en estadis inicials. Serà abans de finalitzar aquest any i ho farà en el marc del projecte CASSANDRA (Cancer Screening, Smoking Cessation and Respiratory Assessment), un programa pilot multicèntric que colidera amb altres hospitals i que s’ha presentat oficialment coincidint amb el Dia Internacional de la Lluita contra el Càncer de Pulmó. El projecte té una durada inicial de 5 anys i es calcula que a Catalunya es faran uns 20.000 cribratges en població de risc: a persones entre els 50 i els 75 anys fumadores o que hagin deixat de fumar en els darrers 15 anys.
 • Dia Mundial de la Prematuritat – 17 de novembre
  17/11/2023

  Dia Mundial de la Prematuritat – 17 de novembre

  Amb motiu del Dia Mundial de la Prematuritat, a Sant Pau s’organitzen activitats diverses amb l’objectiu de fer divulgació i conscienciació entre els professionals i la ciutadania. Al llarg del matí del divendres 17 de novembre, s’instal·laran al vestíbul de l’Hospital taules informatives amb una activitat sensorial molt especial.
 • 24 pacients amb MPOC o asma, protagonistes d’una exposició fotogràfica a Sant Pau
  16/11/2023

  24 pacients amb MPOC o asma, protagonistes d’una exposició fotogràfica a Sant Pau

  La malaltia pulmonar obstructiva crònica (MPOC) és la tercera causa de mort a Catalunya, mentre que l’asma afecta més de mig milió de catalans. L’exposició vol sensibilitzar sobre el gran impacte que tenen aquestes dues malalties entre la població.
 • Dia Mundial de la Diabetis, 14 de novembre
  14/11/2023

  Dia Mundial de la Diabetis, 14 de novembre

  Cada any, se celebra aquesta jornada amb l’objectiu de conscienciar a la població sobre què és i com afecta aquesta malaltia a tot el món. En aquesta edició s’ha escollit el lema Coneix el teu risc, coneix la teva resposta, posant el focus en la importància de revisar-se un mateix gràcies a l’educació terapèutica i formació donada per l’equip infermeria i buscar suport amb els primers signes d’alerta.