Breadcrumb

Events

null El Servei de Pneumologia de Sant Pau premiat per la SEPAR

Events
26/04/2017
El Servei de Pneumologia de Sant Pau premiat per la SEPAR

La Sociedad Española de Neumología y Cirugía Torácica (SEPAR) ha premiat dues comunicacions del Servei de Pneumologia de l'Hospital de Sant Pau, de les 13 àrees de treball de la SEPAR, amb el premi "SEPAR pacientes 2017". Aquest guardó reconeix la tasca prioritària d’aquells aspectes que aportin valor al pacient més enllà del coneixement i de l'alt nivell científic.

Són uns premis que valoren essencialment les intervencions amb impacte poblacional, que millorin l'accessibilitat, que fomentin el treball en equip, la seguretat i que millorin les relacions mútues entre els professionals i el pacient.

 

A l'Àrea d'Asma han premiat la comunicació: “Impacto de la falta de concordancia entre la opinión del asmático y su médico en el control sintomático y el riesgo futuro. Estudio CONCORD”. Els autors principals són la Dra. Astrid Crespo Lessmann i el Dr. Vicente Plaza Moral.

 

A l'Àrea de Trastorns Respiratoris Somni - Ventilació Mecànica - Cures Respiratòries Crítics han premiat la comunicació: “Atención en red asistencial en el síndrome de apnea‐hipopnea del sueño: concordancia entre la decisión diagnóstica y terapéutica en Atención Primaria y en la unidad de sueño”. Els autors principals són: la Dra. Patricia Peñacoba Toribio, Rosa Mª Miralda Galán, la Dra. Ana Mª Fortuna Gutiérrez i Dra. Mercè Mayos Pérez.