butlletiOct2015

Butlletí de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

butlletiIniciOct2015

butlleti
Sant Pau intervé l’esquizofrènia amb estimulació cerebral profunda per primer cop en el món, amb èxit

Aquesta intervenció pionera és fruit del treball del grup de recerca de Psiquiatria de Sant Pau i del suport de les beques FIS de l’Institut Carlos III al projecte coordinat “Estimulació cerebral profunda en el tractament de l’esquizofrènia refractària: Estudi pilot aleatoritzat, controlat i creuat” amb el grup FIDMAG.

Sant Pau tracta per primer cop una pacient psiquiàtrica amb Esquizofrènia amb la tècnica de l’estimulació cerebral profunda (ECP). La pacient té una remissió sostinguda de la simptomatologia positiva de l’esquizofrènia (deliris) des que es va sotmetre a la intervenció.

butlletiInstitucioOct2015

Institució
Assistència
RECERCA I DIVULGACIÓ
ELS NOSTRES PROFESSIONALS

butlletiFooter

Sant Pau ARA

Comunicació corporativa i relacions ciutadanes

Tel. 93 553 78 30

comunicacio@santpau.cat

Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

www.santpau.cat

 

Missió

L’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau és una institució de serveis de salut de la ciutat de Barcelona i un referent a Catalunya en assistència, docència i recerca.

L’Hospital se centra en les persones i està obert al seu entorn sanitari i a la societat més propera, però també és un referent com a centre d’atenció especialitzada terciària i d’alta complexitat en els àmbits nacional i internacional.

script RGPD Butlleti definitivo

Informació sobre el tractament de dades dels Butlletins Sant Pau Ara
 

 

Responsable del Tractament: Fundació de Gestió Sanitària de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

CIF: G59780494

Adreça postal: Av. Sant Antoni Maria Claret, 167, 08025 de Barcelona

Telèfon: Tel. 93 553 78 30

Correu electrònic: comunicacio@santpau.cat

Delegat de Protecció de Dades, contacte: dpd@santpau.cat

El Responsable del Tractament, en compliment del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques en allò que respecta al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes, aixì com de la Llei Òrganica de Protecció de Dades vigent, l’informa del seguent:

 

FINALITAT: Gestió de les dades per a les activitats de Comunicació Corporativa a tercers, així com, esdeveniments i promocions.

LEGITIMACIÓ: Consentiment de l’interessat.

DESTINATARIS: No és preveuen cessions a tercers.

CONSERVACIÓ: Sol·licitud de baixa de l’interessat.

DRETS: Vostè és el responsable de la veracitat i correcció de les dades que ens lliura i té la facultat d’exercir els drets accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat i d’oposició de les seves dades d’acord allò que disposa la normativa en matèria de protecció de dades. Per a exercir-los, haurà de dirigir-se per escrit a  Comunicació corporativa i relacions ciutadanes , C/ Sant Antoni Maria Claret, 167, 08025 de Barcelona, o mitjançant sol·licitud per correu electrònic a: comunicacio@santpau.cat Els formularis per a l’exercici de drets estan disponibles a: http://www.santpau.cat/web/public/exercir-els-drets-dades-personals

La negativa a facilitar les dades, pot comportar la impossibilitat d`accés als serveis que ho requereixin.

 

Qualsevol persona pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, quan el mateix s'hagi atorgat per al tractament de les seves dades.

 

Així mateix, se l’informa el seu dret a, en cas de no estar d’acord amb el tractament realitzat per la nostra Entitat o considerar vulnerats els seus drets, presentar una reclamació en tot moment davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades. www.apdcat.cat

Acceptar   Cancel·lar