Ruta de navegació

Actualitat

null Vols coneixer millor el projecte europeu TIQUE PCP

Actualitat
21/06/2022
Vols conèixer millor el projecte europeu TIQUE PCP?

L’Hospital de Sant Pau organitza dos tallers perquè podeu conèixer una mica més el projecte TIQUE PCP i aclarir els possibles dubtes sobre la licitació de 4,4 milions d’euros que acaba d’obrir. El primer, serà el dijous 30 de juny de les 11 a les 12 hores, i està liderat pel nostre soci suec de la Regió Västerbotten i vol fomentar la participació d'empreses del nord d'Europa. Podeu registrar-vos aquí. El segon serà el proper 21 de juliol, liderat des de Sant Pau. TIQUE PCP està cofinançat pel programa de recerca i innovació Horitzó 2020 de la UE i vol transformar l’atenció dels pacients amb insuficiència cardíaca avançada amb solucions d’atenció integrada impulsades per la tecnologia.

Tres compradores públics integren i piloten el projecte TIQUE PCP: l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (Catalunya), Azienda Sanitaria Locale Avellino (Itàlia) i Region Västerbotten (Suècia). La recent convocatòria romandrà oberta fins al 15 de setembre de 2022 i el consorci TIQUE atendrà totes les consultes rebudes abans de l’1 de setembre a través de la Plataforma de Serveis de Contractació Pública de Catalunya

TIQUE PCP busca una solució d’atenció integrada disruptiva, habilitada per tecnologia, tot en un, basada en valors que recolzin la implementació d’un model d’atenció integrat predictiu, preventiu, personalitzat i participatiu per a les persones que viuen amb insuficiència cardíaca  avançada (ICA), facilitant la prestació de l’atenció adequada, en el moment i lloc adequats.
El projecte proposa, per una banda, monitorar de forma remota els pacients amb ICA i donar-los suport a ells, els seus cuidadors i les seves famílies mitjançant un Centre d’Atenció Virtual integrat per un equip assistencial multidisciplinari, i, per altra banda, ajudar els professionals de qualsevol nivell (atenció primària, hospital, especialistes i treballadors socials) a coordinar-se millor i connectar sense problemes amb els seus pacients, qui també estaran apoderats a través del model per prendre més iniciatives sobre la seva atenció. 

Podeu consultar tota la informació aquí: https://www.tiquepcp.eu/