Ruta de navegació

Actualitat

null Tres professionals de Sant Pau guardonats amb els Premis a lExcellencia Professional que concedeix el COMB

Actualitat
21/11/2019
Tres professionals de Sant Pau guardonats amb els Premis a l’Excel·lència Professional que concedeix el COMB

El Dr. Xavier Borràs, director mèdic de l’Hospital, la Dra. Rosa Corcoy, directora d’Unitat del Servei d’Endocrinologia i el Dr. Germà Soriano, cap clínic d’Hospitalització del Servei de Patologia Digestiva, tots ells de Sant Pau, han estat guardonats amb els Premis a l’Excel·lència Professional que atorga el Col·legi de Metges de Barcelona en reconeixement a trajectòries professionals basades en el compromís, l’honestedat, l’altruisme, la integritat i l’excel·lència.

Enguany l’acte de lliurament dels Premis a l’Excel·lència Professional del COMB, que ha tingut lloc al Museu Marítim de Barcelona, coincideix amb la cloenda de la commemoració del 125è aniversari de la fundació del Col·legi de Metges de Barcelona. Aquesta celebració, a la qual hi han assistit destacades personalitats del món sanitari, polític i social, mostra el compromís de la institució al servei de la professió mèdica, dels pacients i de la societat durant aquests 125 anys.

Els Premis a l’Excel·lència Professional es concedeixen anualment des de 2004 a criteri de jurats constituïts per metges i metgesses de reconegut prestigi, i són el reconeixement de la professió mèdica als professionals i equips assistencials que han destacat per una trajectòria exemplar d’exercici de màxima qualitat i per l’enaltiment dels valors que configuren el professionalisme mèdic. Els premis del COMB posen en valor trajectòries basades en l’honestedat, el compromís, l’altruisme, la integritat, la feina ben feta i l’excel·lència.

El COMB guardona professionals en sis àmbits diferents: atenció hospitalària, atenció primària, altres àmbits assistencials, recerca biomèdica, educació mèdica i, per últim, humanitats, cooperació i gestió. Així mateix, es concedeixen cinc premis per a equips assistencials, per tal de reconèixer el lideratge i l’excel·lència dels metges que treballen en equip.