Ruta de navegació

Actualitat

null Nomenament de la Sra Reyes Grases com a nova gerent de lInstitut de Recerca de Sant Pau

Actualitat
15/07/2020
Nomenament de la Sra. Reyes Grases com a nova gerent de l’Institut de Recerca de Sant Pau

Per tal de renovar l’equip directiu i amb l’objectiu de liderar les funcions gerencials i de gestió de la Fundació Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (IR -  Sant Pau), el Patronat de l’IR – Sant Pau ha nomenat la Sra. Reyes Grases com a nova gerent a proposta del director científic.

La Sra. Grases és llicenciada en Farmàcia per la Universitat de Barcelona i ha cursat el Màster en lideratge i estratègia empresarial per la Universidad San Pablo CEU, també té una certificació MBA de la Wharton School (University of Pennsylvania) i el Certificat PADIS (Programa d’Alta Direcció d’Institucions Sanitàrias) de l’IESE.  Compta amb més de 20 anys d’experiència professional en la Indústria Farmacèutica on ha ocupat llocs d’alta direcció nacional i internacional (Chicago, Londres i París), amb responsabilitats sobre les delegacions a Europa, Iberoamèrica i Àsia. Ha liderat les àrees terapèutiques de Nutrició Entereal, Urologia, Pediatria, Oncologia, Nefrologia i Malalties Infeccioses. També és professora en el Màster de Màrqueting, Lideratge i Estratègia Empresarial a diferents escoles de negoci i coach certificada per la International Coach Federation. Els darrers tres anys, la Sra. Grases ha estat gerent de l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida des d’on s’incorpora a l’IR - Sant Pau.

En la mateixa reunió del Patronat, es van modificar els Estatuts de l’IR per canviar la denominació de director econòmic per la de gerent, considerant aquesta figura com a estratègica i transversal per encarar els reptes dels propers anys.

Per altra banda, l’IR - Sant Pau agraeix a la Sra. Esther Zamora, fins ara directora econòmica de la Institució, els gairebé cinc anys de servei i valora molt positivament la seva tasca, essencial en molts fronts com per exemple els aspectes econòmic-financers derivats de la integració de l’ICCC a l’IR i de la construcció i equipament del nou edifici de recerca. La Sra. Zamora torna a la Fundació de Gestió Sanitària de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau on li desitgem molta sort en la seva nova etapa.