Ruta de navegació

Actualitat

null La Fourth International Joint Meeting on Thoracic Surgery se celebrarà a Barcelona

Actualitat
19/11/2018
La Fourth International Joint Meeting on Thoracic Surgery se celebrarà a Barcelona

La Fourth International Joint Meeting on Thoracic Surgery es farà a Barcelona el proper novembre organitzada pel Servei Manconumat de Cirurgia Toràcica de l’Hospital de Sant Pau, Hospital del Mar i Mútua de Terrassa, i pel Servei de Cirurgia Toràcica del Clínic. Aquesta reunió tindrà dos objectius principals: proporcionar les millors i més recents proves sobre diversos temes al voltant d’aquesta especialitat, i revisar els detalls més rellevants dels procediments i les tècniques quirúrgiques actuals.

 

Consultar el programa 

Registrar-se 

La reunió conjunta 2018 consistirà en una barreja de breus presentacions orals i de vídeo que abastaran diferents àrees de la Cirurgia Toràcica i molts altres temes seleccionats estretament relacionats amb aquesta disciplina i amb l'Oncologia Toràcica, amb especial èmfasi en el diagnòstic, estadificació i tractament del càncer de pulmó.

El programa científic, una immersió completa en Cirurgia Toràcica i Oncologia, està dissenyat per satisfer les necessitats dels residents, així com especialistes joves i sèniors de Cirurgia Toràcica, Pneumologia i Oncologia.

El dia 29 de novembre a les 19.30 hi haurà una recepció oficial al Saló de Cròniques de l’Ajuntament de Barcelona presidida per la Comissionada de Salut, Gemma Tarafa.