Actualitat

null Guia malbaratament

Actualitat
08/05/2023
Sant Pau acull la presentació de la Guia per a la Prevenció del Malbaratament Alimentari en Hospitals i Residències de la Generalitat de Catalunya

Aquest matí, la sala d’actes de l’Hospital de Sant Pau ha acollit la presentació de la Guia per a la Prevenció del Malbaratament Alimentari en Hospitals i Residències Geriàtriques que impulsa el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya.

La presentació, que ha estat organitzada conjuntament amb l’Agència de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya i el Servei Català de Salut, ha sigut una gran oportunitat per donar a conèixer una eina que pretén contribuir a la implementació de plans de prevenció i de suport per reduir el malbaratament alimentari en hospitals i residències geriàtriques.

La jornada ha servit també per presentar diferents casos d’èxit. Gemma Navarro, cap de Dietètica i Alimentació de Sant Pau, ha presentat les diferents iniciatives posades en marxa des de l’Hospital, algunes d’elles pioneres a tot l’Estat, en matèria de prevenció de malbaratament alimentari.

Per la seva banda, el Dr. Adrià Comella, que ha sigut un dels encarregats d’obrir la jornada, ha destacat l’important rol que juga la sostenibilitat dins la Responsabilitat Social Corporativa de l’Hospital en el marc del Pla Estratègic “Més Sant Pau” 2025-2030.