Ruta de navegació

Actualitat

null El Dr Francos Martinez, nou sotsdirector del Proces Quirurgic

Actualitat
16/01/2022
El Dr. Francos Martínez, nou sotsdirector del Procés Quirúrgic

El Dr. José Manuel Francos Martínez ha estat nomenat sotsdirector del Procés Quirúrgic de l’Hospital. Fins a la seva incorporació a Sant Pau, ha desenvolupat la seva trajectòria professional a l'Hospital de Bellvitge, adscrit al Servei de Cirurgia General i de l'Aparell digestiu. Inicialment com a metge adjunt de la Unitat de Cirurgia Bariàtrica i Endocrina (2005-2008) i posteriorment en la Unitat de Cirurgia Endocrina i Paret Abdominal (2009-2022).

El Dr. José Manuel Francos Martínez (Barcelona, 1974) és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona (1992-1998), especialitzant-se via MIR en Cirurgia General i de l'Aparell Digestiu a l'Hospital Universitari de Bellvitge (2000-2005). Posteriorment, va realitzar el Màster en Direcció d'Institucions Sanitàries per la Universitat Autònoma de Barcelona (2013).

Ha compaginat la seva activitat assistencial amb la Coordinació Mèdica del Bloc Quirúrgic de l'Hospital Universitari de Bellvitge des de 2012 fins a 2019. Període en el qual es va desenvolupar el projecte d'ampliació de l'Hospital amb la posada en marxa del nou bloc Quirúrgic i els nous circuits de Cirurgia Major Ambulatòria. Així mateix, es va responsabilitzar de la posada en marxa del Sistema de Gestió de Moviment de pacients en l'àrea quirúrgica, així com del Sistema d'Informació Virtual a Familiars.