Linies de recerca Cirurgia Plastica

Grups i línies de recerca

El Servei de Cirurgia Plàstica no només destaca pel seu treball assistencial, sinó també per les seves tasques d'investigació enfocades a ampliar i innovar en aquest camp del coneixement.

Des del Servei consideren que les activitats d'investigació són un element molt important per al progrés dels tractaments i tenen un benefici per a la societat. I veuen l’activitat científica com un factor estratègic per al desenvolupament de la salut d'un país, per a millorar la qualitat de les prestacions i el benestar social dels seus ciutadans.

En el camp de la recerca el Servei de Cirurgia Plàstica de l'Hospital ha impulsat el projecte d'investigació Estudio comparativo prospectivo para evaluar la validez del TAC de multidetectores. El projecte es va iniciar l'any 2003 i va ser una proposta del Dr. Jaume Masià Ayala. L'estudi ha aconseguit desenvolupar en els últims anys un conjunt de tècniques contrastades per a pacients, generant diferents publicacions posteriors. I segueix encara obert per investigar i millorar les capacitats de definició dels camps vasculars de cada perforant per optimitzar l'ús dels penjalls microquirúrgics.

Dins de l'activitat investigadora, es poden distingir diferents àmbits:


Recerca institucional

Aquest camp es caracteritza per la recerca en biomedicina i ciències de la salut, que està orientat en funció de la política nacional d'investigació i la política nacional de salut. El contracte de gestió recull els objectius institucionals en aquesta matèria.

En aquest àmbit, el Servei ha obtingut un contracte d'investigació per part del Fondo de Inversión de Salud (FIS) - Universidad Carlos III per desenvolupar un projecte d'investigació en el tractament del limfedema.

 

Assaigs clínics

D'acord amb el que prescriu la llei del medicament per a l'avaluació experimental de fàrmacs, l'equip de cirurgia plàstica de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau ha estat concedit amb cinc assaigs clínics per part de l'empresa privada farmacèutica.

HOSSPAU Menu

Contacte i ubicacio Cirugia Plastica

Contacte
Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Sant Quintí, nº 89
08041 Barcelona

 

Telèfon: 93 291 90 00

Fax: 93 556 56 07

Correu electrònic: cir_plastica@santpau.es

 

Hospital del Mar

Passeig Marítim 25-29
08003 Barcelona

Telèfon: 93 248 39 71

Fax: 93 248 33 13

Correu electrònic: hospitaldelmar@parcdesalutmar.cat

www.parcdesalutmar.cat

Project Manager European School of Reconstructive Microsurgery

Elena Mohedano
Correu electrònic: elena.mohedano@uab.es
Telèfon: 00 34 93 5565505