Breadcrumb

Events

null Webinar sobre Acromegalia el 2 de novembre

Events
24/10/2022
Webinar sobre Acromegàlia el 2 de novembre

Coincidint amb la celebració del Dia Mundial de l’Acromegàlia, dimecres 2 de novembre té lloc el webinar “What does acromegaly mean for your daily life?”, una trobada organitzada per Recordati Rare Diseases Group on hi intervindran experts internacionals de renom. És el cas de la Dra. Susan Webb, consultora sènior del Servei d’Endocrinologia de Sant Pau, i coordinadora del grup de recerca de Malalties de la Hipòfisi, de l’Institut de Recerca Sant Pau; i de la Dra. Elena Valassi, del Servei d’Endocrinologia de Sant Pau. El webinar, de les 18.30 a les 19.30 h, és gratuït i s’adreça a professionals i pacients amb aquesta malaltia rara. Només cal registrar-se mitjançant els dos codis QR del programa.

Actualment, Sant Pau és un referent nacional i internacional en malalties minoritàries que afecten la hipòfisi, com és l’acromegàlia. Té un grup de recerca punter focalitzat en Malalties de la Hipòfisi, precisament, liderat per la Dra. Susan Webb. A més, en patologia complexa d’hipotàlem-hipòfisi, tant si afecta nens com adults, l’Hospital forma part de les xarxes de referència catalanes, espanyoles i europees que ajuden els professionals i els centres especialitzats a compartir coneixements en aquest àmbit.

Concretament, Sant Pau forma part de les XUEC (Xarxes d’Unitats d’Expertesa Clínica), és CSUR (Centres, Serveis i Unitats de Referència) i forma part de l’ERN (European Reference Networks. També forma part de la Plataforma de Malalties Minoritàries i acull la seu de l’European Organization for Rare Diseases (EURORDIS), ubicada al Recinte Modernista Sant Pau.