Breadcrumb

Events

null LHospital de Sant Pau i Mediktor implanten el primer triatge durgencies ginecologiques basat en Intelligencia Artificial

Events
16/05/2022
L'Hospital de Sant Pau i Mediktor implanten el primer triatge d'urgències ginecològiques basat en Intel·ligència Artificial

L'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau utilitzarà en fase de proves el sistema de triatge de Mediktor per a dirigir les pacients d'urgències de Ginecologia i Obstetrícia al nivell d'atenció més adequat, reduint les barreres d'accés a la salut. D'aquesta manera, l'Hospital busca organitzar millor la demanda urgent i optimitzar els seus recursos per a oferir una millor assistència.

El triatge representa la gran oportunitat per a identificar les pacients d'alt risc que acudeixen al servei d'Urgències de Ginecologia i Obstetrícia, ajudant les llevadores a assignar de manera eficient els recursos disponibles. Un model híbrid entre professionals de Sant Pau i la intel·ligència artificial de Mediktor pot suposar un benefici significatiu en la prestació de serveis, dirigint les pacients al nivell d'atenció adient per a solucionar el seu problema de salut alhora que disminueix el cost associat en estandarditzar processos.

"La tecnologia de Mediktor ens permetrà millorar l'eficiència del triatge avançat en urgències de Ginecologia i Obstetrícia, classificant millor a les pacients en funció del seu nivell d'urgència i reduint el temps fins al seu diagnòstic", comenta el Dr. Josep Estadella - coordinador del Procés ambulatori de Ginecologia de l’Hospital de Sant Pau i ASSIR Guinardó - Sant Pau

"L'ús de la intel·ligència artificial en el triatge suposa una millora en la qualitat assistencial a les dones, dotant als equips d'una eina extraordinària d'avaluació i diagnòstic i escurçant els temps, aconseguint una major eficiència", diu Anna Ramos de Luís, llevadora supervisora de Ginecologia i Obstetrícia de l’Hospital de Sant Pau.

Els procediments de triatge basats en IA permeten millorar la precisió i reduir la variabilitat interindividual

Reduir la variabilitat clínica i el risc d'error diagnòstic, reduir la pressió sobre el personal clínic i facilitar l'accés a dades estructurades, són alguns dels principals beneficis de l'eina de Mediktor per a professionals.

 

Com funciona?

Mediktor, mitjançant els seus algoritmes d'intel·ligència artificial i a través de senzilles preguntes arriba a un llistat de possibles prediagnòstics, estableix un nivell d'urgència i suggereix l'especialitat mèdica indicada per a cada pacient.

Fins al moment, Mediktor ha realitzat més de 5 milions d'avaluacions als 26 països on té clients actius.

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

Contacte Comunicacio

communication contact
Press Officer

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

E-mail: adelmoralp@santpau.cat

Hiring Venues

Telephone: (+34) 93 553 78 30

E-mail: espais@santpau.cat