Breadcrumb

Events

null I Setmana de la Innovacio a Sant Pau

Events
12/05/2021
I Setmana de la Innovació a Sant Pau

L’Oficina de gestió de la Innovació de l’Hospital organitza la I Setmana de la Innovació del 17 al 21 de maig amb l’objectiu de donar a conèixer les idees innovadores que els mateixos professionals de Sant Pau han creat i posat en marxa, fomentar una cultura de l’excel·lència a través de la innovació a l’Hospital i posar en marxa altres projectes que millorin la qualitat assistencial.

L’acte central de la I Setmana de la Innovació és una taula rodona gratuïta que tindrà lloc el 19 de maig, a les 15 h, a la sala d’actes de l’Hospital (aforament limitat). També es podrà seguir online.

La taula rodona de la I Setmana de la Innovació serà presentada per la directora-gerent de l’Hospital, Dra. Gemma Craywinckel, i la Sra. Rita Casas, Regional Healthcare Solutions Leader de ROCHE, i se centrarà en cinc projectes innovadors que ja estan en marxa.

Aquests projectes i els seus creadors són:

  1. Creació de Biomarcadors per al diagnòstic precoç de l’Alzheimer. Dr. Albert Lleó, director de la Unitat de Memòria del Servei de Neurologia
  2. La salut mòbil en el seguiment de pacients trasplantats cardíacs: projecte mHeart. Dra. Mar Gomis, farmacèutica clínica
  3. Monitorització remota. Dr. Xavier Viñolas, director del Servei de Cardiologia
  4. Swady, dispositiu de contenció per a nadons prematurs. Silvia Vicente, infermera de la Unitat de Nounats
  5. Telepsiquiatria en pacients esquizofrènics. Dra. Iluminada Corripio, adjunta del Servei de Psiquiatria

 

Els autors d’aquests cinc projectes han gravat unes càpsules en vídeo explicant l’origen de la idea, així com la materialització de la mateixa a l’Hospital.

VÍDEOS: presentació de la I Setmana de la Innovació i projectes en marxa a Sant Pau

 

L’Oficina de gestió de la Innovació de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

L’Oficina de gestió de la Innovació de Sant Pau està formada per un equip multidisciplinari al servei de la innovació assistencial amb la missió d’acompanyar als professionals de l’Hospital i ajudar-los a fer realitat les idees de transformació de la pràctica clínica. Aquest equip donarà suport en els diferents àmbits de la innovació des del finançament a la transformació dels processos assistencials.