Breadcrumb

Events

null Almirall anuncia collaboracions amb la Fundacio Institut de Recerca de lHospital de la Santa Creu i Sant Pau i amb la Universitat de South Australia Unisa

Events
24/11/2020
Almirall anuncia col·laboracions amb la Fundació Institut de Recerca de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i amb la Universitat de South Austràlia (Unisa)

AlmirallShare, la plataforma d'innovació oberta d'Almirall, SA (ALM), anuncia dues noves col·laboracions amb la Fundació Institut de Recerca de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau  i la Universitat de South Austràlia (Unisa) amb l'objectiu de trobar noves vies de tractament per al càncer de pell i la dermatitis atòpica.

El projecte liderat pel Dr. Lluís Puig, director del Servei de Dermatologia de l’Hospital de Sant  Pau, i la Prof. Sílvia Vidal, coordinadora del Grup de recerca de Malalties Inflamatòries de l’Institut de Recerca de Sant Pau-IIB Sant Pau, se centrarà en la comprensió dels biomarcadors que operen en les diferents fases de la dermatitis atòpica i en resposta a diferents teràpies sistèmiques. S'investigarà la relació entre la composició de les cèl·lules immunitàries de la pell, el transcriptoma cutani i els biomarcadors sistèmics en pacients amb dermatitis atòpica. "Creiem fermament que aquesta col·laboració impulsarà nous descobriments sobre la dermatitis atòpica i és un pas més en la investigació futura de nous tractaments per a la salut de la pell. Estem molt contents d'unir forces amb una empresa líder en dermatologia mèdica com Almirall" coincideixen el Dr. Lluís Puig i la Prof. Sílvia Vidal.

La col·laboració amb el grup de Prof. Tarl Prow, professor d'investigació del Future Industries Institute de la Universitat de South Austràlia, se centra en la generació de coneixement en un tipus comú de tumor cutani. L'objectiu és dilucidar els mecanismes moleculars subjacents al carcinoma de cèl·lules escamoses i la seva modulació mitjançant un tractament específic. El grup manté un fort compromís en la lluita contra el càncer de pell, per això, ha desenvolupat tecnologies innovadores amb aplicació clínica que afavoreixen l'administració tòpica de medicaments a la pell.

 

Més informació