Ruta de navegació

Actualitat

null Terapies semi invasives i quirurgiques en Cefalees i Neuralgies amb cirurgia en directe

Actualitat
22/11/2022
“Teràpies semi invasives i quirúrgiques en Cefalees i Neuràlgies” amb cirurgia en directe

Els propers dijous 15 i divendres 16 de desembre tindrà lloc la tercera edició del Workshop “Teràpies semi invasives i quirúrgiques en Cefalees i Neuràlgies” a la Sala Pau Gil del Recinte Modernista Sant Pau. El principal atractiu per als neuròlegs, neurocirurgians i residents d’ambdues especialitats és que aquest curs inclourà cirurgies en directe de la mà de ponents experts de tot l’Estat espanyol. Està organitzat per la Unitat de Cefalees i Neuràlgies del Servei de Neurologia de Sant Pau -una de les primeres creades al país- i l’IIB Sant Pau, i avalat per la Societat Espanyola de Neurologia (SEN), la Societat Catalana de Neurologia (SCN) i Sant Pau Docent. Us podeu inscriure aquí i veure el programa en aquest PDF. 

Aquest workshop està dirigit pel Dr. Robert Belvís, coordinador assistencial del Servei de Neurologia i director de la Unitat de Cefalees de Sant Pau; i per la Dra. Noemí Morollón, coordinadora de divulgació del Servei de Neurologia de la Unitat de Cefalees de Sant Pau.

 

 

Al llarg dels dos dies hi haurà cirurgia en directe i es faran exposicions teòriques breus il·lustrades amb vídeos de tècniques en pacients i amb pràctiques dels alumnes amb dummies.

L’activitat pràctica del curs s’adreça a neuròlegs i neurocirurgians que vulguin aprofundir els seus coneixements en aquest àmbit i desenvolupar habilitats en els tractaments amb la toxina botulínica i els bloquejos anestèsics, i també conèixer la neuromodulació en les cefalees trigeminoautonòmiques, la cirurgia de les neuràlgies craniofacials i trastorns de la pressió intracranial. 

 

 

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

ContacteComunicacio

Contacte Comunicació
Cap de Premsa

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Lloguer d'espais

Telèfon: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat