Ruta de navegació

Actualitat

null Les malalties minoritàries, protagonistes dels pròxims Sant Pau Talks

Actualitat
12/04/2024
Les malalties minoritàries, protagonistes dels pròxims Sant Pau Talks

El pròxim 25 d’abril a les 12 h se celebra una nova edició dels Sant Pau Talks a la Sala Pau Gil del Recinte Modernista de Sant Pau. En aquesta ocasió, el tema central de l’acte, seran les malalties minoritàries, unes patologies greus i molt poc freqüents.

 

Per parlar sobre malalties minoritàries, aquesta pròxima edició comptarà amb la participació de Roberto Dueñas, exjugador de la secció de bàsquet del FC Barcelona i pacient de l’Hospital de Sant Pau; Daniel Vázquez Sallés, periodista i escriptor, i la Dra. Susan Webb, investigadora en malalties minoritàries de l’Institut de Recerca de Sant Pau i de l’U747 CIBERER. L’acte estarà moderat per Cristina Puig, periodista i cap de Continguts Estratègics de Sant Pau.

 

Cal tenir en compte que, a Catalunya, 350.000 persones presenten una malaltia minoritària. A la dificultat d’obtenir un diagnòstic, sovint, s’hi suma la falta d’un tractament i la poca informació existent.

 

Quin impacte psicològic i familiar provoca viure amb una malaltia minoritària? Pel que fa a la recerca, quin és el futur del diagnòstic i dels tractaments d’aquestes malalties? Quin paper hi juga la Genètica?

 

Totes aquestes qüestions es tractaran en el pròxim Sant Pau Talks del 25 d’abril a les 12 h al Recinte Modernista de Sant Pau.

 

Pots consultar aquí el cartell de l’acte.

Les places són limitades, així que no esperis i inscriu-te ja a través del següent enllaç.