Ruta de navegació

Actualitat

null Sant Pau acreditat com a Stroke Centre

Actualitat
17/06/2020
Sant Pau acreditat com a Stroke Center

L’European Stroke Organisation, entitat europea promotora de l'acreditació de centres d'alta tecnologia en el tractament de l'ictus, ha acreditat l’Hospital de Sant Pau en la categoria d’Stroke Center. Això defineix l’Hospital com un centre excel·lent en el tractament de l'ictus.

El procés d'acreditació de Sant Pau, que es va iniciar durant la tardor de 2019 i ha finalitzat recentment, es va realitzar  des del Comitè Clínic de Seguiment del Codi Ictus de Sant Pau (en dependència del Procés d'Atenció Urgent), constituïda per professionals de l’Hospital referents en diferents disciplines i serveis (metges, infermeres, administratius i tècnics sanitaris dels Serveis de Neurologia, Urgències, Diagnòstic per la Imatge (neuroradiologia i radiologia intervencionista), Anestesiologia, Neurocirurgia i d'altres).

La Comissió és la responsable de la implantació dels protocols i circuits en el diagnòstic i el tractament de l’ictus, i de la seva actualització i millora continua, punts claus que en determinen els bons resultats clínics. El Dr. Pol Camps, del Servei de Neurologia, ha liderat aquest procés d'auditoria on han participat tots els membres de la comissió.

A l’Estat hi ha 11 centres certificats, dels quals 6 són catalans: Hospital Germans Trias i Pujol, Hospital Universitari de Bellvitge, Hospital Universitari Vall d'Hebron, Hospital Clínic, Parc de Salut Mar i Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. 

Més informació

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

ContacteComunicacio

Contacte Comunicació
Cap de Premsa

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Lloguer d'espais

Telèfon: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat