Ruta de navegació

Actualitat

null LHospital de Sant Pau capdavanter a lEstat en la installacio del primer PETTC totalment digital

Actualitat
21/11/2018
L’Hospital de Sant Pau, capdavanter a l’Estat en la instal·lació del primer PET-TC totalment digital

El Servei de Medicina Nuclear de l’Hospital de Sant Pau és el primer en tot l’Estat i un dels primers d’Europa que compta amb un PET-TC totalment digital, el Vereos desenvolupat per Philips. La gran aportació d’aquesta nova tecnologia està en el camp del diagnòstic i la valoració oncològica. També s’utilitza per a la localització de focus inflamatoris i en la valoració de malalties neurodegeneratives.

Video explicatiu de la nova tecnologia

La detecció de l’Alzheimer amb aquesta nova tecnologia és previsiblement més fàcil. La precisió d’imatge del nou PET-TC pot detectar millor i de manera més precoç les plaques amiloides cerebrals que causen aquesta malaltia.

S’ha de tenir present que la tecnologia PET-TC és fonamental en l’estudi d’extensió i control de resposta en els tractaments de pacients amb càncer i la seva utilització està creixent degut a que simplifica els processos diagnòstics i facilita la implementació ràpida del tractament adequat.

 

Diagnòstics més precisos i segurs

El nou PET-TC de Sant Pau aconsegueix detectar lesions tumorals més petites que qualsevol altre PET-TC, el que té un impacte positiu en la detecció precoç de tumors, com en el cas dels nòduls pulmonars.

Al ser una tecnologia amb major sensibilitat, les lesions es poden detectar abans en el temps, quan encara no tenen la dimensió suficient per a ser detectades pels sistemes convencionals.

A més a més, gràcies a la tecnologia de captació digital de Vereos és possible reduir molt significativament els temps d’un examen de PET-TC, això proporciona major comoditat als pacients, especialment els d’edat avançada, a més a més d’ajudar a reduir potencialment les llistes d’espera.

 

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

ContacteComunicacio

Contacte Comunicació
Cap de Premsa

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Lloguer d'espais

Telèfon: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat