Ruta de navegació

Actualitat

null El Dr Oscar de la Calle Martin escollit secretari de la Societat Espanyola dImmunologia SEI

Actualitat
22/09/2022
El Dr. Óscar de la Calle Martín escollit secretari de la Societat Espanyola d’Immunologia (SEI)

El Dr. Óscar de la Calle Martín, consultor del Servei d’Immunologia de Sant Pau, ha estat escollit secretari de la Societat Espanyola d’Immunologia (SEI), càrrec que ostentarà fins al Congrés Nacional de 2026. En la seva nova responsabilitat, serà l’encarregat de l’organització de l’activitat habitual de la SEI; congressos, cursos (A-WISH, UIMP), reunions de la Junta Directiva i dels grups de treball, així com de les relacions amb altres organitzacions tant nacionals (COSCE, FACME, altres societats científiques) com internacionals amb les quals estan integrats (IUIS, EFIS) o són part activa (EFI, ESID, FOCIS). 

Tanmateix, és un càrrec de representació juntament amb el president de la SEI, i en el seu lloc quan s'escau. I aquesta exposició als mitjans de comunicacions ha estat molt evident amb la recent pandèmia. De certa manera el seu nou càrrec suposa el garant de la continuïtat administrativa de la SEI i dels seus objectius.

La SEI és alhora una societat professional i científica, com la majoria de societats mèdiques, però en la seva composició inclou facultatius no mèdics com biòlegs (BIR) farmacèutics (FIR) i noves titulacions (bioquímics, biomèdics) i un important col·lectiu d’investigadors i professors sense vinculació amb tasques sanitàries directes.

La seva Junta Directiva té la ferma decisió d’integrar tots aquests col·lectius (que suma més de 1.000 immunòlegs) i que les activitats representin totes aquestes sensibilitats, amb una justa paritat de gènere.

 

Sobre la SEI