Ruta de navegació

Actualitat

null El dissabte 13 d'abril torna l'Entre Dones al Recinte Modernista de Sant Pau

Actualitat
22/03/2024
El dissabte 13 d'abril torna l'Entre Dones al Recinte Modernista de Sant Pau

El proper dissabte 13 d’abril el Recinte Modernista de Sant Pau obre les seves portes per acollir la segona edició de la jornada participativa i amb entrada lliure sobre la salut de la dona: l’Entre Dones.

Inscriu-te ja en aquest enllaç!

 

Com afecta l’esport a la regla? Quins hàbits de vida ens poden ajudar a superar els símptomes de la menopausa? Es pot parlar d’Alzheimer amb perspectiva de gènere?

 

Respondrem a aquestes preguntes i moltes més gràcies als col·loquis i xerrades de professionals de la salut, expertes en medicina de la dona, esportistes de primera línia i testimonis que ens explicaran les seves experiències més personals. I amb una amplíssima oferta de tallers pràctics ens donaran dades, eines i recursos per afrontar qüestions quotidianes de gran importància.

 

Trobaràs tota la informació a la web de l'Entre Dones. I pots consultar el programa complet d'activitats aquí.

 

Un matí per gaudir a l'aire lliure

 

Omplim de vida aquest espai històric de la ciutat de Barcelona durant tota la jornada. Apropa’t al Recinte Modernista de Sant Pau i gaudeix de foodtrucks de Van Van Market i dels productes del mercat solidari a l’aire lliure.  
 

I a les 12h del migdia tindrà lloc una activitat especial adreçada a tots els públics on la Surya Devi, directora i fundadora de YogaOne, farà una classe de yoga a l’aire lliure als jardins del Recinte Modernista de Sant Pau.

 

La segona edició de l’Entre Dones ofereix una proposta d’activitats molt diversa que gira entorn a tres grans blocs temàtics: esport i dona, cervell i dona i menopausa, i que es tractaran en xerrades, col·loquis, tallers i espais de participació ciutadana al llarg de la jornada.

 

Hi haurà col·loquis sobre menopausa, els efectes dels tractaments hormonals, nutrició esportiva en la dona, la depressió amb perspectiva de gènere entre  molts d’altres. Alguns dels tallers pràctics que s’oferiran donaran eines sobre un bon manteniment del sòl pelvià, sobre mindfulness o hàbits alimentaris i estil de vida a la menopausa.

 

El dissabte 13 d’abril apropa’t al Recinte Modernista de Sant Pau per gaudir d’una jornada per fer comunitat.

T'hi esperem!