Ruta de navegació

Actualitat

null Convocatories desembre 2022

Actualitat
29/12/2022
Convocatòries desembre 2022

Des del dia 30 de desembre 2022 fins el 15 de febrer 2023 s’obre el període d’inscripció a les convocatòries internes i externes publicades a la Plataforma Talent Sant Pau, a la qual es podrà accedir a través de la intranet o la web. Es convoquen un total de 581 llocs de treball en 417 convocatòries publicades. Enguany s’ha aplicat una metodologia diferent amb l'objectiu d'establir una homogeneïtat en el sistema i que sigui més transparent, garantint els principis de publicitat, igualtat, mèrit i capacitat.

Els canvis més importants que s'han incorporat i que aporten una traçabilitat del procés de resolució de convocatòries són:

*El personal candidat coneixerà tant les característiques dels llocs convocats com les característiques dels llocs resultants (nombre de places, jornada i horari complet).

 * Una vegada finalitzat el termini d’inscripció a les convocatòries, el personal candidat rebrà una notificació al correu electrònic corporatiu amb les instruccions per poder ordenar les preferències de les convocatòries a les quals s’hagi inscrit.

 * Recordeu que és molt important que s’empleni el vostre CV a la Plataforma Talent Sant Pau.

Podràs accedir al llistat de convocatòries des de l’accés directe “Convocatòries” de la Plataforma Talent Sant Pau o des de la web de l’hospital.