Ruta de navegació

Actualitat

null La Dra Elena Rosello rep la beca Francis Fontan de formacio en valvula aortica

Actualitat
13/12/2022
La Dra. Elena Roselló rep la beca Francis Fontan de formació en vàlvula aòrtica

La Dra. Elena Roselló, adjunta del Servei de Cirurgia Cardíaca i coordinadora del Programa de Reparació Valvular de Sant Pau, acaba d’aconseguir la beca “Aortic Root and Valve Repair Francis Fontan Fund Fellowship Award Fellow” que atorga la Societat Europea de Cirurgia Cardíaca i Toràcica (EACTS). Aquesta beca , amb un nombre elevat de sol·licitants, és un dels reconeixements més importants d’aquesta entitat destinada a que especialistes europeus puguin seguir la seva formació en centres d’excel·lència de la Unió Europea. 

Concretament, aquesta beca és una oportunitat per adquirir coneixement teòric i pràctic en la cirurgia amb pacients amb dilatació de l’arrel aòrtica i insuficiència aòrtica, amb especial interès en la preservació de la vàlvula aòrtica. D’aquesta manera, la beca inclou dues setmanes de formació en dos hospitals europeus d’excel·lència i pioners en aquest àmbit. A més, també inclou l’assistència al 37è Congrés Anual de la Societat Europea de Cirurgia Cardíaca i Toràcica (EACTS) el mes d’octubre de 2023 i l’assistència a 2 cursos de formació: ‘Introduction to Aortic Surgery’, i ‘Aortic Valve Repair Summit’.

La “Aortic Root and Valve Repair Francis Fontan Fund Fellowship Award Fellow” servirà en l’objectiu de seguir desenvolupant i potenciant el Programa de Reparació Valvular de Sant Pau, una iniciativa posada en marxa fa un parell d’anys i on, a més de comptar amb un equip de professionals experts i molt especialitzats en aquestes tècniques tan complexes, també és cabdal dur a terme una adequada selecció de pacients. 

 

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

ContacteComunicacio

Contacte Comunicació
Cap de Premsa

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Lloguer d'espais

Telèfon: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat