Ruta de navegació

Actualitat

null Exposicio Infermeres en la memoria La forca invisible duna professio

Actualitat
28/08/2022
Exposició: “Infermeres en la memòria. La força invisible d’una professió”

De l’1 de setembre al 2 d’octubre, el Recinte Modernista acollirà l’exposició “Infermeres en la memòria. La força invisible d’una professió”. La mostra repassa la història de la infermeria des de començament del segle XIII fins a la creació de la diplomatura universitària, l’any 1977.  És una exposició organitzada pel  Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona, l’EUI-Sant Pau, l’Hospital de Sant Pau, la Universitat Autònoma de Barcelona i  l'associació Febe d'Història d'Infermeria.

La mostra inclou un recorregut històric, des de l’edat mitjana fins al 1977, a través de documents arxivístics iconogràfics i textuals i d’objectes procedents de col·leccions privades de diferents infermeres i de l’arxiu del mateix COIB.

Al Pavelló d’Operacions s’hi podran trobar reproduccions d’espais hospitalaris i consultes amb materials i uniformes històrics, pòsters informatius amb els moments claus de la història de la infermeria a Catalunya i materials històrics de la professió: programes, carnets, manuals de pràctica, llibres i objectes.


 

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

ContacteComunicacio

Contacte Comunicació
Cap de Premsa

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Lloguer d'espais

Telèfon: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat