Ruta de navegació

Actualitat

null Dialegs de Sant Pau salut i societat

Actualitat
14/09/2021
“Diàlegs de Sant Pau: salut i societat”

El pròxim dimarts 21 de setembre, a les 18 h, comencen al Recinte Modernista els “Diàlegs de Sant Pau: salut i societat”, un cicle de taules rodones en què diferents professionals d’organitzacions residents al Recinte i de Sant Pau, així com experts de diferents àmbits científics, de la innovació, la salut, la gestió urbana i l’administració local analitzaran qüestions d’actualitat relacionades amb la sostenibilitat i el benestar de la societat.

Sota el títol “La salut planetària”, la primera taula estarà dedicada a analitzar els recursos limitats de la Terra i la interdependència entre la salut de les persones i la cura del medi ambient. Hi intervindran Sara Soto, professora, investigadora i directora del Programa d’Infeccions Víriques i Bacterianes d’ISGlobal; Carles Castell, responsable de Seguiment de Programes i Accions Ambientals de la Diputació de Barcelona, i Kimberley Miguel Wardle, project manager al Centre d’Activitat Regional per al Consum i la Producció Sostenible, una de les institucions instal·lades a l’antic Hospital. La conversa estarà moderada per Fina Ambatlle, responsable de Gestió de Projectes al Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de la Generalitat de Catalunya.

Podeu seguir els “Diàlegs de Sant Pau” presencialment prèvia inscripció a través del web del Recinte Modernista, o bé telemàticament a través de YouTube, sense necessitat de fer cap registre.

Les properes taules rodones es dedicaran a analitzar la salut de les ciutats  (20 d’octubre) i a debatre sobre la salut digital des de la perspectiva de l’equitat. El projecte està organitzat per la Fundació Hospital de la Santa Creu i Sant Pau amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i El Periódico de Catalunya.

Més informació 

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

ContacteComunicacio

Contacte Comunicació
Cap de Premsa

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Lloguer d'espais

Telèfon: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat