Visualització del contingut web Visualització del contingut web

Cursos i Activitats

Curs Nacional teòric-pràctic de ventilació mecànica, VentiBarna

Curs enfocat al pacient crític. Fonaments fisiològics de les diferents modalitats ventilatòries i la seva aplicació a escenaris clínics concrets (SDRA, EPOC, etc).

Organitzat anualment, pel Dr. Mancebo (Hospital de la Santa Creu i Sant Pau),  Dr. Blanch (Hospital Parc Taulí), Dr. Domínguez (Hospital  Vall d’Hebron),  Dr. Tendillo (Hospital Universitario Puerta de Hierro), i el Dr. Rubio (Hospital Universitario Puerta de Hierro). Avalat per la  Sociedad Española de Medicina Intensiva, Crítica y Unidades Coronarias (SEMICYUC) i  pel Centro de Investigación Biomédica en red (CIBERES).

Curs acreditat pel Consell Català de la Formació Mèdica Continuada de les Professions Sanitàries i la Comisión de Formación Continuada del Sistema Nacional de Salud amb 3,2 crèdits.

Web del curs: www.ventibarna.com

 

Curs de Toxicologia Clínica

Organitzat anualment pel Dr. Morán (Hospital de la Santa Creu i Sant Pau), Dra. Amigó (Hospital Clínic) i Dr. Nogué (Hospital Clínic). Avalat per la Fundación Española de Toxicología Clínica (FETOC), Sociedad Española de Medicina Intensiva, Crítica y Unidades Coronarias (SEMICYUC), Societat Catalana de Medicina Intensiva i Crítica (SOCMIC) i la Societat Catalana de Medicina d'Urgències i Emergències (SoCMUE).

Curs acreditat pel Consell Català de la Formació Mèdica Continuada de les Professions Sanitàries i la Comisión de Formación Continuada del Sistema Nacional de Salud amb 3,6 crèdits.

Web del curs: www.intoxicacionesagudas.com

 

 

 

Contacte
Ubicació

Bloc B, planta -1

Horari de visites als pacients ingressats: 

  •  De 13:00 a 14:00 hores coincidint amb l'horari d'información mèdica i,
  • De 18:30 a 19:30 hores.

En ambdos casos es permet la visita de dos familiars.

  • De 17:30 a 20:00 hores es permet la visita d'un familiar per pacient i, per tal de minimitzar riscos, recomanem que sigui sempre la mateixa persona i que no surti de l'habitació.

Aquestes instruccions poden variar en funció de l'evolució dels riscos.

 

Contacte
 

Telèfon Recepció: 93.553.72.42

Fax: 93.553.72.43

Telèfon Secretaría: 93.553.72.38

Correu electrònic: Medicina_intensiva@santpau.cat

Twitter: @UCISantPau