Visualització del contingut web Visualització del contingut web

Cursos i Activitats

Curs Nacional teòric-pràctic de ventilació mecànica, VentiBarna

Curs enfocat al pacient crític. Fonaments fisiològics de les diferents modalitats ventilatòries i la seva aplicació a escenaris clínics concrets (SDRA, EPOC, etc).

Organitzat anualment, pel Dr. Mancebo (Hospital de la Santa Creu i Sant Pau),  Dr. Blanch (Hospital Parc Taulí), Dr. Domínguez (Hospital  Vall d’Hebron),  Dr. Tendillo (Hospital Universitario Puerta de Hierro), i el Dr. Rubio (Hospital Universitario Puerta de Hierro). Avalat per la  Sociedad Española de Medicina Intensiva, Crítica y Unidades Coronarias (SEMICYUC) i  pel Centro de Investigación Biomédica en red (CIBERES).

Curs acreditat pel Consell Català de la Formació Mèdica Continuada de les Professions Sanitàries i la Comisión de Formación Continuada del Sistema Nacional de Salud amb 3,2 crèdits.

Web del curs: www.ventibarna.com

 

Curs de Toxicologia Clínica

Organitzat anualment pel Dr. Morán (Hospital de la Santa Creu i Sant Pau), Dra. Amigó (Hospital Clínic) i Dr. Nogué (Hospital Clínic). Avalat per la Fundación Española de Toxicología Clínica (FETOC), Sociedad Española de Medicina Intensiva, Crítica y Unidades Coronarias (SEMICYUC), Societat Catalana de Medicina Intensiva i Crítica (SOCMIC) i la Societat Catalana de Medicina d'Urgències i Emergències (SoCMUE).

Curs acreditat pel Consell Català de la Formació Mèdica Continuada de les Professions Sanitàries i la Comisión de Formación Continuada del Sistema Nacional de Salud amb 3,6 crèdits.

Web del curs: www.intoxicacionesagudas.com

 

 

 

Contacte
Ubicació

Bloc B, planta -1

Horari de visitas als pacients ingressats:

De 13:00 a 14:00 hores coincidint amb l'horari d'información mèdica.

Es permet la visita d'un familiar per pacient i, per minimitzar els riscos, recomanem que sigui sempre la mateixa persona.

Aquestes instruccions poden variar en funció de l'evolució dels riscos.

 

Contacte
 

Telèfon Recepció: 93.553.72.42

Fax: 93.553.72.43

 

Telèfon Secretaría: 93.553.72.38

Correu electrònic: Medicina_intensiva@santpau.cat

Twitter: @UCISantPau