benvinguda DonaSantpau

Us donem la benvinguda a l’espai DonaSantPau. Un espai creat i pensat per oferir-vos informació directa, clara i transparent sobre els diferents processos assistencials del Servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’Hospital de Sant Pau. Som conscients que la societat actual està experimentant un canvi tecnològic molt important que ens dona accés immediat a molta informació. Amb aquest espai, volem facilitar l’accés a la informació del nostre Servei d’una forma clara i senzilla , al mateix temps que assegurem el necessari rigor científic.També volem donar-vos veu a vosaltres per tal de poder expressar les vostres impressions de l’assistència rebuda, dels processos assistencials o donar consells a altres dones que poden estar passant per situacions similars a la vostra. Esperem que aquesta pàgina serveixi per apropar-nos a vosaltres i poder millorar contínuament la nostra assistència.

Imatge dels espais de treball de ginecologia

 

Coneix els espais

 

Coneix la nova sala de dilatació/part

Aquest any 2023 hem estrenat nous espais per fer el procès del part més fisiològic i acollidor. Disposem d'una sala de parts nova i amb banyera per poder oferir-vos l'opció d'emprar-la durant la dilatació.

 

Coneix al nostre equip

L'equip de Dona SantPau el composen la totatitat de personal del Servei de Ginecologia i Obstetrícia de Sant Pau, des de llevadores, metges, auixiliars, administratius i altre personal. Un grup de gent caracteritzada pel tracte proper, humà i que treballa amb l'objectiu de l'excel·lència professional, sense oblidar l'excel·lència en el tracte. 

 

VOLS MÉS INFO?

Enllaç a la secció Vols tenir el teu fill a SantPau
+
Vols més info?

 

Donar Sang DonaSantPau

DESCARREGA'T EL PLA DE NAIXEMENT DE DONASANTPAU

 

JA HAS TINGUT EL PART? DESCARREGA'T LA GUIA PER FAMÍLIES DESPRÉS DEL NAIXEMENT !

HAS TINGUT EL PART A SANTPAU? CONTESTA L'ENQUESTA I AJUDA'NS A MILLORAR!

Ens interessa conèixer la vostra opinió respecte el procés viscut de part-postpart amb la finalitat de seguir millorant i adaptant-nos a les vostres necessitats

Enquesta en Català

Enquesta en Castellà

 

Script TestimonisDonaSantpau