Us donem la benvinguda a l’espai DonaSantPau. Un espai creat i pensat per oferir-vos informació directa, clara i transparent sobre els diferents processos assistencials del Servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’Hospital de Sant Pau. Som conscients que la societat actual està experimentant un canvi tecnològic molt important que ens dona accés immediat a molta informació. Amb aquest espai, volem facilitar l’accés a la informació del nostre Servei d’una forma clara i senzilla , al mateix temps que assegurem el necessari rigor científic.També volem donar-vos veu a vosaltres per tal de poder expressar les vostres impressions de l’assistència rebuda, dels processos assistencials o donar consells a altres dones que poden estar passant per situacions similars a la vostra. Esperem que aquesta pàgina serveixi per apropar-nos a vosaltres i poder millorar contínuament la nostra assistència.

Imatge dels espais de treball de ginecologia

 

Coneix els espais

 

Coneix al nostre equip

L'equip de Dona SantPau el composen la totatitat de personal del Servei de Ginecologia i Obstetrícia de Sant Pau, des de llevadores, metges, auixiliars, administratius i altre personal. Un grup de gent caracteritzada pel tracte proper, humà i que treballa amb l'objectiu de l'excel·lència professional, sense oblidar l'excel·lència en el tracte. 

 

Enllaç a la secció Vols tenir el teu fill a SantPau
+
Vols més info?

 

DESCARREGA'T EL PLA DE NAIXEMENT DE DONASANTPAU

 

HAS TINGUT EL PART A SANTPAU? CONTESTA L'ENQUESTA I AJUDA'NS A MILLORAR!

Ens interessa conèixer la vostra opinió respecte el procés viscut de part-postpart amb la finalitat de seguir millorant i adaptant-nos a les vostres necessitats

Enquesta en Català

Enquesta en Castellà