Per assistir a la Conferència de la Dra. Catherine Dolto, adreçada a professionals, cal omplir aquest formulari específic, que trobareu clicant aquí

 • 16.00
  16.20

  Introducció

  Dra. Elisa Llurba (Barcelona), directora del Servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau; Dr. Jaime Roberts (Saragossa), president de la Fundación Española de Haptonomia; Dra. Arianna Bonato (Barcelona), especialista en Ginecologia i Obstetrícia, Centre Marenostrum i Casa Niña.
 • 16.20
  17.20

  Conferència Dra. Catherine Dolto

  Metge i haptopsicoterapeuta. També és autora, des de fa més de 30 anys, de diversos llibre per a infants.
  Catherine Dolto és metgessa i haptopsicoterapeuta, a més de ser autora d'incomptables llibres per a nens que escriu des de fa més de 30 anys i referència cultural a França sobre infància.
  El mètode amb el qual treballa es diu haptononomía (ciència del sentiment i de la vida afectiva) i estudia les relacions afectives de les persones des de la concepció fins al final de la vida. En la seva aplicació perinatal, l'haptonomia convida la mare i el pare a ocupar el lloc que li correspon i gaudir del plaer i l'alegria de teixir un vincle amb el seu fill des d'abans del naixement mitjançant un específic contacte tàctil segur i afectiu. El nen petit comença a l'úter matern - càlid, humit, tou, fosc - on espera i està a l'aguait dels intercanvis que li construiran com a persona i li permetran prendre part al festí de la humanitat.
  A la xerrada que ens ofereix Catherine, "Seguretat afectiva, emocions i desenvolupament de la identitat" compartirà el seu treball i investigació d'anys sobre el camp de l'afectivitat, sobretot en l'àrea de l'acompanyament perinatal i infantil.
  “Un infant únicament es dona a la vida pel seu desig de viure” Dra. Dolto.
  (Traducció simultània consecutiva a càrrec de Marian Chaïb)
 • 17.20
  17.50
 • 17.50
  18.00