Publicador de continguts

null or-Sancho Pardo Gemma

Dra. Gemma Sancho Pardo
Dra. Gemma Sancho Pardo
Directora de Servei

Llicenciada i doctora en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona i especialista en Oncologia Radioteràpica. Des que va iniciar la residència  ha exercit a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Referent nacional del tractament del càncer urològic, àrea d’expertesa que compagina amb la radioteràpia de tumors pediàtrics i hematològics.   

És impulsora  de múltiples  tècniques de radioteràpia externa que s’han anat incorporant paral·lelament al desenvolupament tecnològic com la Radioteràpia Confomada Tridimensional, la Radioteràpia  d’Intensitat Modulada (IMRT), Radioteràpia guiada per imatge (IGRT) i per marcadors fiducials, la Radioteràpia estereotàctica  vertebral i ganglionar (SBRT).

A l’àrea de braquiteràpia  és responsable de la braquiteràpia prostàtica amb llavors de Iode-125 que es va posar en marxa l’any 2001  i de la braquiteràpia d’alta taxa amb càrrega diferida amb Iridi-192 que s’ha iniciat enguany.

La Dra. Sancho és investigadora col·laboradora en projectes  de recerca competitius finançats per l’estudi de qualitat de vida en càncer de pròstata localitzat. És investigadora principal per l’Hospital de Sant Pau d’estudis internacionals multicèntrics  en càncer de pròstata. Professora associada de la UAB.  Presidenta de la Comissió de tumors des de l’any 2012 i vocal de la Junta Directiva de la Sociedad Española de Oncología Radioterápica (SEOR).

HOSSPAU Menu

Contacte Oncologia Radioterapica

Contacte
Ubicació
Bloc F - Planta -2
Contacte

Secretaria: 93 553 77 56

Recepció: 93 553 77 52

Correu electrònic: radioterapia@santpau.cat