Publicador de continguts

null imatge-Munuera Josep

Dr. Josep Munuera
Director de Servei

Metge especialista en Radiodiagnòstic, radiòleg des de 2005 i doctor Cum laude en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona, des de 2016. Va desenvolupar la seva activitat com a neuroradiòleg (EDiNR) a la Vall d’Hebron i a Sant Pau (2005 i 2012).

Posteriorment, va assumir el càrrec de responsable de l’àrea de Ressonància Magnètica de l‘Institut de Diagnòstic per la Imatge a l’Hospital Germans Tries i Pujol, fins a l’any 2016, on s’incorpora com a director clínic general de l’Institut de Diagnòstic per la Imatge. El 2017 inicia una nova etapa com a cap de Servei responsable de l’àrea de qualitat i innovació-recerca a l’Hospital Sant Joan de Déu.

És el responsable científic de la Societat Espanyola de Radiologia (SERAM) i vicepresident de la Societat Catalana de Radiologia (Radiòlegs de Catalunya), i ha estat consultor de l’Agència Europea del Medicament.

En l’àmbit de la recerca i la innovació, lidera projectes nacionals i europeus en camp de les neurociències i les tecnologies digitals aplicades a la salut. Té diverses publicacions en neuroimatge i, recentment, en l'aplicació del 3D i la Intel·ligència Artificial (IA) a la pràctica diària.

Les seves àrees específiques d'interès són la patologia cerebrovascular i la ressonància magnètica, així com la innovació en imatge mèdica, especialment en la IA i 3D, que inclou tant la implantació clínica, el desenvolupament de projectes i la investigació en noves tecnologies d’imatge mèdica, com la formació.

En l’àmbit de la formació, és codirector del postgrau Expert3D acreditat per la Universitat Politècnica de Catalunya i participa com a professor a l'Escola de Medicina de la UB i a diversos màsters (Neuromàrqueting i Salut Digital).

 

 

 

oncologia mèdica-contacte

Ubicació i contacte
Ubicació

Hospital de la Santa Creu i Sant Pau
C/ Sant Quintí, 89
08041 Barcelona

Contacte

Telèfon: 93 556 56 71
Fax: 93 556 56 08
Correu electrònic: cirurgia_general@santpau.cat