Presentacio Entre Dones

Jornada Entre Dones

Primera jornada participativa sobre la salut de la dona a l'Hospital de Sant Pau.

 

L’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau  organitza la Jornada Participativa Entre Dones el dissabte 21 de maig al Recinte Modernista de Sant Pau. La iniciativa està impulsada conjuntament pel Servei de Ginecologia i Obstetrícia i el Servei de Cirurgia Plàstica de Sant Pau, juntament amb tots els altres serveis mèdics i professionals que treballen en càncer de mama i temes relacionats amb la maternitat.
 
Entre Dones ofereix una àmplia proposta d’activitats que inclou des d’un acte científic fins a col·loquis, xerrades, conferències, tallers i espais de participació ciutadana.

És un espai dissenyat per a totes les dones. Especialment per aquelles què han patit o pateixen càncer de mama o qualsevol altre tipus de càncer i per a les què són mares, ho seran o volen ser-ho. També per al seu entorn familiar, social, laboral, mèdic i assistencial. Per a les associacions de pacients, professionals de Sant Pau i d’altres hospitals catalans.

En definitiva, Entre Dones està oberta a totes aquelles persones interessades a incorporar en el seu dia a dia unes pautes de vida saludables des d’una perspectiva integradora: cos, ment, emocions, consciència, espiritualitat, societat, art, educació, participació i solidaritat.

+
Col·loquis

+
Tallers

+
Inscripcions

Entre Nosaltres

banner programa entre dones

+
Descarrega't el programa Entre Dones