Ruta de navegació

Actualitat

null Diumenge solidari a benefici dActivatt

Actualitat
01/02/2022
Diumenge solidari a benefici d’Activa’tt

El proper 6 de febrer, de 10 a 17 h, al Recinte Modernista de Sant Pau, podreu participar en el “Diumenge Solidari” que, en col·laboració amb l’Associació ACTIVA’TT, es dedicarà a la lluita contra la trombosi. La recaptació obtinguda aquest dia anirà destinada a finançar projectes científics que es desenvolupen a l’Institut de Recerca de Sant Pau al voltant d’aquesta afecció.

Per a aquest “Diumenge Solidari” s’han programat dues audicions del Cor Vivaldi – Petits Cantors de Catalunya, coral de l’escola Ipsi, a les 11.30 h i a les 12.30 h.

Durant tota la jornada, a la planta baixa del pavelló central d’Operacions, tres artistes artesans posaran a disposició dels visitants ceràmica pintada (Anna Canals), perfums (Bravanariz) i joies fetes a partir del reciclatge (Tensi Solsona). Els beneficis d’aquesta iniciativa, organitzada per Charming Societat Amiga, es destinaran també a la recerca contra la trombosi que impulsa ACTIVA’TT.

La trombosi és la causant del 25% de les morts arreu del món, el principal factor responsable de causes de mort com l’infart agut de miocari, l’ictus i el tromboembolisme venós. És, a més, la responsable directa de, com a mínim, el 33% de les morts per COVID-19. De fet, el risc de desenvolupar trombosi en pacients covid és un dels estudis que, en col·laboració amb l’associació ACTIVA’TT, es va posar en marxa a l’Institut de Recerca Sant Pau, l’any 2020, amb l’arribada de la pandèmia.
 
Activa’TT és una associació sense ànim de lucre constituïda el 2015 per professionals de Sant Pau, amb l’objectiu d’informar i conscienciar de la importància de les malalties vasculars i de recaptar fons per a la recerca en aquestes malalties per millorar la investigació, la seva prevenció, el diagnòstic i el tractament. Al capdavant hi trobem al Dr. José Manual Soria, cap del Grup de Genòmica de les Malalties Complexes de l’Institut de Recerca de SantPau, el Dr. José Román Escudero, director del Servei d’Angiologia, Cirurgia Vascular i Endovascular de l’Hospital Sant Pau i investigador del mateix grup, i el Dr. Joan Carles Souto, cap de Grup d’Hemostàsia i Trombosi de l’IIB Sant Pau i consultor sènior de la Unitat d’Hemostàsia i Trombosi del Servei d’Hematologia de l’Hospital de Sant Pau.

No us perdeu aquesta jornada i participeu en el Diumenge Solidari!

Podeu comprar la vostra entrada a: https://www.santpaubarcelona.org/ca/diumenge-solidari-la-recerca-contra-la-trombosi

Entrada gratuïta per a menors de 12 anys, majors de 65 i titulars del carnet d'Amic del Recinte Modernista.

 

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

ContacteComunicacio

Contacte Comunicació
Cap de Premsa

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Lloguer d'espais

Telèfon: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat