Atrás

Xerrades de la Nit de la Recerca

Actualidad
25/11/2020
Xerrades de la Nit de la Recerca

Per tercer any consecutiu, se celebra a Catalunya l’esdeveniment de divulgació de la Nit Europea de la Recerca, que tindrà lloc el 27 i 28 de novembre. Més de 50 entitats científiques de totes les províncies organitzen xerrades, tallers, jocs, experiments i moltes altres activitats per a tots els públics. Sant Pau ha organitzat un seguit d’activitats com les microxerrades sobre els seus projectes de recerca i curiositats sobre la seva àrea d’expertesa o xerrades divulgatives a les escoles. Trobareu la informació al veure més.

 

Microxerrades

 Les Microxerrades que s’emetran des del canal de YouTube de la Nit de la Recerca


Sobre Medicina i Teràpies

“PreparatB: una aplicació per a Smartphone per a la preparació prequirúrgica” Míriam Armora, infermera supervisora General Torn de Nit de l’Hospital de Sant Pau i del Grup de recerca de cures infermeres de l’Institut de Recerca de Sant Pau- IIB Sant Pau.
26/11/2020 https://www.youtube.com/watch?v=BvrN5-cmLEE

 

Sobre Coronavirus

“Els estudis genètics massius en COVID-19 poden ser útils per trobar tractaments. Les iniciatives altruistes internacionals en la genètica del COVID-19”. Israel Fernández Cadenas, Grup de Farmacogenòmica i Genètica Neurovascular de l’Institut de Recerca de Sant Pau- IIB Sant Pau. 

27/11/2020 https://www.youtube.com/watch?v=QP8s4b9NgHg 

 

D’altra banda Montserrat León García, del Grup de recerca Epidemiologia Clínica i Serveis Sanitaris de l’Institut de Recerca de Sant Pau- IIB Sant Pau, amb la xerrada "Evidències COVID-19 en DianaSalud" farà una ponència en directe.

 

El Matí de la recerca a les escoles i els instituts

En paral·lel es farà l’activitat del “Matí de la recerca a les escoles i els instituts” amb les següents xerrades a les escoles.

Xerrada l'Escola Vedruna Gràcia
"Del pacient a la recerca clínica, model de recerca translacional"
José Ignacio Pérez, i Eugènia Mato, Grup de recerca d’Endocrinologia, Diabetis i Nutrició, de l’Institut de Recerca de Sant Pau- IIB Sant Pau

Xerrada a l'ETP XAVIER
"Com determinem el risc de patir malalties complexes?"
Maria Sabater Lleal, Grup de recerca Genòmica de Malalties Complexes de l’Institut de Recerca de Sant Pau –IIB Sant Pau.

 

Pots consultar el programa al web 

 


Visor de contenido web Visor de contenido web

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí
Contacto Comunicación
Jefe de Prensa

Abraham del Moral

Teléfono: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Alquiler de espacios

Teléfono: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat