AGENDA
 • Apr'18
  21

  Vine a compartir amb nosaltres la Jornada Entre Mares

  L’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau organitza la 1a Jornada Participativa Entre Mares, pionera a tot l’Estat, el 21 d’abril de 2018, al Recinte Modernista de Sant Pau. Una iniciativa del Servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’Hospital, amb el suport de la Fundació Puigvert i amb la col·laboració de la Unitat de Neonatologia del Servei de Pediatria de Sant Pau. Aquesta proposta de Sant Pau respon a la necessitat creixent d’articular punts de trobada sòlids, seriosos i respectuosos al voltant de la maternitat.
 • Apr'18
  23

  Pi i Molist prepara un Sant Jordi solidari

  El proper dilluns 23 d'abril la Unitat de Recursos Comunitaris Dr. Pi i Molist celebrarà un Sant Jordi solidari amb una paradeta de venda de productes manuals realitzats als diferents tallers d'activitats. La paradeta estarà situada a Pg. Fabra i Puig, 225. La recaptació es donarà a una ONG escollida per tots els participants. Animeu-vos a fer una visita i emporteu-vos una rosa!
 • Apr'18
  24

  1a Jornada d’Actualització “Problemes de Salut relacionats amb els Medicaments”

  El Servei d’Urgències de Sant Pau organitza la 1a Jornada d’Actualització “Problemes de Salut relacionats amb els Medicaments (PSM)”. La cita és el proper 24 d’abril, a la sala d’actes de l’Hospital. Trobareu més informació al programa adjunt.
 • Apr'18
  25

  La Setmana del Sarcoma a Sant Pau

  La Unitat de Cirurgia Ortopèdica Oncològica (Servei de COT) i la Unitat de Cirurgia HBP-Oncològica (Servei de Cirurgia General i Digestiva) organitzen els dies 25, 26 i 27 d’abril la Setmana del Sarcoma, al Recinte Modernista de Sant Pau. Un programa complert al voltant del sarcoma que acull, el XXVII Curs de Tumors de l’Aparell Locomotor i la III Jornada de Sarcomes Abdominals i retroperitoneals.
 • Apr'18
  26

  A Sant Pau fem visible l’autisme!

  L’Hospital de Sant Pau organitza la taula rodona “Fem visible l’autisme!” per comentar, informar i debatre sobre el trastorn de l’espectre autista (TEA). Participaran en la taula la Dra. Maria J. Portella, cap de Recerca en Trastorns Psiquiàtrics, IIB Sant Pau, Hospital de Sant Pau, mare d’un nen amb Asperger i autora del llibre “Mundos invisibles” sobre aquest tema; el Dr. Enric Álvarez, director del Servei de Psiquiatria de Sant Pau i la Dra. Amaia Hervàs, cap del Servei de Psiquiatria Infantil i Juvenil, Hospital Universitari Mútua de Terrassa i directora d'IGAIN. La taula rodona tindrà lloc el proper 26 d’abril, a les 18.30, a les sales polivalents. L’entrada és lliure i gratuïta.
 • Apr'18
  26

  Comença el cicle de Xerrades divulgatives per a familiars de persones amb Alzheimer de 2018

  El proper 26 d’abril se celebrarà la primera sessió de 2018 Cicle de Xerrades divulgatives per a familiars de persones amb Alzheimer: “Avenços en la recerca de la malaltia de l’Alzheimer”, a càrrec del Dr. Daniel Alcolea, del Servei de Neurologia de Sant Pau. La cita és a les 17 hores a la sala d’actes de l’Hospital. L’entrada és lliure i gratuïta.
 • Apr'18
  27

  Història de la cirurgia moderna. De l’anestèsia al robot “Da Vinci”

  El divendres 27 d'abril a les 13h, tindrà lloc al Recinte Modernista de Sant Pau la conferència: Història de la cirurgia moderna. De l’anestèsia al robot “Da Vinci”, a càrrec de José Luis López Negre, metge cirurgià, professor de l’UB i membre de la nostra Associació.
 • May'18
  12

  VI Jornades de productes de suport de disseny obert

  Nexe Fundació amb la col·laboració de la Unitat de Teràpia Ocupacional del Servei de Medicina Física i Rehabilitació de Sant Pau organitzen les VI Jornades de productes de suport de disseny obert (Baix Cost). La cita és el proper 12 de maig, de 8.45 as 19.15 hores, al Recinte Modernista de Sant Pau.
 • May'18
  15

  Sessions informatives sobre l'atenció al part a l'Hospital de Sant Pau

  El Servei de Ginecologia i Obstetrícia, en col·laboració amb el Servei d'Anestesiologia, ofereixen al llarg de l'any sessions informatives sobre l'assistència al part.
 • May'18
  18

  III Jornada de Gestió Clínica en Cardiologia

  El proper 18 de maig se celebrarà la III Jornada de Gestió Clínica en Cardiologia, que enguany porta el lema “El pacient el cor de la gestió”, a la sala d’actes de l’Hospital. Una jornada que se centrarà en la Gestió Clínica com una millora de la qualitat assistencial, basant-se en decisions orientades a la racionalització de l’utilització de recursos, efectivitat, eficiència i seguretat dels pacients des del treball multidisciplinar.
 • Jun'18
  19

  Sessions informatives sobre l'atenció al part a l'Hospital de Sant Pau

  El Servei de Ginecologia i Obstetrícia, en col·laboració amb el Servei d'Anestesiologia, ofereixen al llarg de l'any sessions informatives sobre l'assistència al part.