AGENDA
 • Mar'17
  30

  Tercera sessió de les Xerrades divulgatives per a familiars de persones amb Alzheimer

  El proper 30 de març se celebrarà la tercera sessió del Cicle de Xerrades divulgatives per a familiars de persones amb Alzheimer. La sessió “Avenços en el tractament de l’Alzheimer”, a càrrec del Dr. Daniel Alcolea, de la Unitat de Memòria del Servei de Neurologia de Sant Pau, tindrà lloc a les 17 hores a la sala d’actes de l’Hospital. L’entrada és lliure i gratuïta.
 • Apr'17
  03

  Curs sarcomas del adulto.
  Visión global desde la perspectiva enfermera

  El próximo 3 de abril tendrá lugar el curso de sarcomas del adulto.
  Organizado por el hospital de Sant Pau y la Fundación Mari Paz Jiménez Casado, y dirigido a enfermeras que quieran profundizar en el conocimiento de los cuidados a los pacientes afectados por esta patología.
  Inscripción gratuita. Aforo limitado.
 • Apr'17
  25

  Taller d’atòpia

  El proper 25 d’abril tindrà lloc, a partir de les 17.30, a la sala d’actes, el segon taller d’atòpia de 2017. Una activitat dirigida als pacients atòpics i als seus familiars on els informaran dels símptomes, evolució de la malaltia, mesures d’higiene... L’activitat consisteix en una sèrie de xerrades, impartides per diferents professionals, enfocades a millorar la qualitat de vida dels qui pateixen aquesta malaltia. Simultàniament, a les sales polivalents es realitzarà un taller, impartit per infermeres, per a nens amb pell atòpica per ensenyar-los a prendre consciència de la seva malaltia i de la importància de la hidratació.
 • May'17
  09