NOTICIAS

NOTICIAS
 • XV Jornada d’actualització sobre l’hemofília de l’ACH
  22/05/2023

  XV Jornada d’actualització sobre l’hemofília de l’ACH

  Aquest dissabte 27 de maig té lloc la XV Jornada d’actualització sobre l’hemofília a la Sala Francesc Cambó del Recinte Modernista de Sant Pau. El programa de la jornada inclou diverses ponències impartides per diferents experts, alguns d’ells internacionals com el Dr. Michael Makris, professor d’Hemostàsia i Trombosi a la Sheffield University, director de la Sheffield Haemophilia and Trombosis Centre (Regne Unit).
 • Sant Pau comença a administrar un nou medicament CAR-T, de producció pròpia, contra limfomes B
  02/05/2023

  Sant Pau comença a administrar un nou medicament CAR-T, de producció pròpia, contra limfomes B

  Amb aquest nou medicament de teràpia avançada s'ofereix una proposta terapèutica, única a l’Estat, per a pacients amb alguns tipus de càncer limfàtic que no han respost bé als tractaments convencionals
 • Sant Pau participa en el webinar “La prevenció d’hemorràgies”, coincidint amb el Dia Mundial de l’Hemofília
  16/04/2023

  Sant Pau participa en el webinar “La prevenció d’hemorràgies”, coincidint amb el Dia Mundial de l’Hemofília

  Avui 17 d’abril, Dia Mundial de l’Hemofília, té lloc el webinar “La prevenció d’hemorràgies. Com a norma d’atenció a nivell mundial” en el que hi participen professionals de l’Hospital de Sant Pau, centre de referència en l’atenció d’aquests pacients.
 • La Dra. Noèlia Vilalta, de la Unitat d’Hemostàsia i Trombosi, millor comunicació oral del Congrés Europeu d’Hemofília i Malalties Afins
  29/03/2023

  La Dra. Noèlia Vilalta, de la Unitat d’Hemostàsia i Trombosi, millor comunicació oral del Congrés Europeu d’Hemofília i Malalties Afins

  La Dra. Noèlia Vilalta, adjunta de la Unitat d’Hemostàsia i Trombosi del Servei d’Hematologia de l’Hospital de Sant Pau, ha rebut el premi a la millor comunicació oral del Congrés Europeu d’Hemofília i Malalties Afins #EAHAD2023 celebrat a Manchester (Regne Unit).
 • Curs teòric-pràctic sobre el
  27/03/2023

  Curs teòric-pràctic sobre el "Maneig dels trastorns de l'hemostàsia associats al sagnat massiu"

  Els pròxims 20 i 21 d'abril, el Servei d'Anestesiologia i Reanimació de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, amb la col·laboració de la Unitat d’Hemostàsia i el Banc de sang, organitza un curs multidisciplinari en un format teòric-pràctic sobre el "Maneig dels trastorns de l'hemostàsia associats al sagnat massiu" a la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona de Sant Pau.
 • Jornada: Les malalties rares són cosa de tots
  19/02/2023

  Jornada: Les malalties rares són cosa de tots

  El pròxim 28 de febrer, coincidint amb el Dia Mundial de les Malalties Minoritàries, tindrà lloc a la sala d’actes de l’Hospital de Sant Pau, la jornada “Les malalties rares són cosa de tots”. Una sessió organitzada pels doctors/res Susana Boronat, Roger Esmel i Lourdes Vega. Us convidem a tots a assistir a la jornada.
 • El Dr. Javier Briones parlarà de les teràpies CAR-T contra el càncer en els Debats CaixaResearch
  19/01/2023

  El Dr. Javier Briones parlarà de les teràpies CAR-T contra el càncer en els Debats CaixaResearch

  El proper 31 de gener a les 19 hores, el Dr. Javier Briones, cap de la Unitat d’Hematologia Clínica del Servei d’Hematologia de l’Hospital de Sant Pau i director del Grup de recerca d’Immunoteràpia Cel·lular i Teràpia Gènica de l’IIB Sant Pau, participa en el Debat de CaixaResearch “Què són les teràpies CAR-T contra el càncer?” per explicar les darreres novetats en aquest àmbit.
 • Els Laboratoris i Extraccions de Sant Pau renoven la certificació ISO 9001
  10/01/2023

  Els Laboratoris i Extraccions de Sant Pau renoven la certificació ISO 9001

  Els Laboratoris i Extraccions de Sant Pau (LabSantPau) han renovat per cinquena vegada la certificació segons la norma ISO 9001 amb la novetat que enguany s’ha ampliat el seu abast amb la inclusió del Servei d’Anatomia Patològica. La certificació reflecteix el compromís de millora continuada de LabSantPau, garanteix el compliment dels requisits, paràmetres i estàndards de qualitat que exigeix aquesta normativa i certifica l’excel·lència en l’estructura del sistema de gestió de la qualitat.
 • El Dr. Josep F. Nomdedéu, membre de la Junta Directiva de la SCHH i de la SEHH
  03/11/2022

  El Dr. Josep F. Nomdedéu, membre de la Junta Directiva de la SCHH i de la SEHH

  El Dr. Josep F. Nomdedéu, director de la Unitat d’Hematologia Biològica del Servei d’Hematologia de Sant Pau, ha estat nomenat recentment vicepresident de la Societat Catalana d’Hematologia i Hemoteràpia (SCHH) i vocal de la Junta Directiva de la Societat Espanyola d’Hematologia i Hemoteràpia (SEHH).
 • El projecte MyMedula de Sant Pau, guanyador en els Premis E-nnova Health 2022
  25/10/2022

  El projecte MyMedula de Sant Pau, guanyador en els Premis E-nnova Health 2022

  El projecte d’implementació de la salut mòbil al pacient receptor d’un trasplantament de moll d’os, MyMedula, ha estat guardonat en la segona edició dels Premis E-nnova Health que atorguen Diario Médico y Correo Farmacéutico. Concretament, en la categoria d’Apoderament Digital del Pacient. Aquest projecte multidisciplinari, desenvolupat pels Serveis d’Hematologia, Farmàcia i Dietètica i emmarcat en la Unitat de Salut Digital de l’Hospital de Sant Pau, està promogut per l’Institut de Recerca Sant Pau i compta amb la col·laboració d’AMGEN S.A. És el primer projecte d’aquest tipus que es duu a terme a l’Estat espanyol.
— 10 Resultados por página
Mostrando el intervalo 1 - 10 de 35 resultados.

Ubicacio hemato clinica

Contacto
Ubicación

Área administrativa:
Bloque A, planta 4.

Consulta Externa:
Planta 1, módulo 6.

Hospital de Día y Consulta Preferente:
Planta 0, módulo 7. (desplazado provisionalmente a la calle Sant Quinti 77 - CIM)

Hospitalitzación:
Bloque D, primera planta (D1).

Hemostasia y Trombosis:
Bloque A, planta 1, adyacente a Extracciones.

Contacto

E-mail: hematologia@santpau.cat
Telf.:  93 556 56 49 - 93 556 56 01

Otros correos:

Unidad Diagnóstico Hematológico - Laboratorio hematologia@santpau.cat

Servicio Hematología Clínica Hematologia_Clinica@santpau.cat

Unidad Hemostasia - Tratamiento Anticoagulante Oral tao@santpau.cat

Unidad Hemostasia - Laboratorio hemostasia_lab@santpau.cat
 

Twitter: @hematosantpau  @HemostasiaStPau

 

Relacionats oncologia

Enlaces relacionados