NOTICIAS

NOTICIAS
 • Medina Intensiva de Sant Pau publica a JAMA
  23/02/2020

  Medina Intensiva de Sant Pau publica a JAMA

  El Dr. Jordi Mancebo, director del Servei de Medicina Intensiva de Sant Pau, és coautor de l'estudi “Effect of Intravenous Interferon β-1a on Death and Days Free From Mechanical Ventilation Among Patients With Moderate to Severe Acute Respiratory Distress Syndrome: A Randomized Clinical Trial” publicat recentment a la revista JAMA, i del qual Dr. Antoni J. Betbesé, cap clínic del mateix Servei, és membre del grup multicèntric INTEREST Study Group.
 • 1st International Course on Management of CART Complications
  11/07/2019

  1st International Course on Management of CART Complications

  El Servei d’Hematologia i el Servei de Medicina Intensiva de Sant Pau organitzen el 1st International Course on Management of CART Complications . La jornada se celebra avui a partir de les 9.00 a la Sala Francesc Cambó, del Recinte Modernista de Sant Pau. Adjunt trobareu el programa.
 • El Dr. Mancebo publica a The Lancet Respiratory Medicine
  13/11/2018

  El Dr. Mancebo publica a The Lancet Respiratory Medicine

  La revista The Lancet Respiratory Medicine acaba de publicar un article de revisió sobre una tècnica extracorpòria d’intercanvi de gasos (l’eliminació de CO2). El Dr. Jordi Mancebo, director del Servei de Medicina Intensiva de Sant Pau i membre de l’International ECMO network, és un dels coautors de la publicació.  L'article “Extracorporeal carbon dioxide removal for lowering the risk of mechanical ventilation: research questions and clinical potential for the future” proposa recomanacions tant per a la pràctica clínica com per a la recerca en aquest àmbit. Aquesta tècnica s'utilitza actualment al Servei de Medicina Intensiva amb malalts seleccionats.

 • Medicina Intensiva de Sant Pau premiada per la SOCMIC
  03/07/2018

  Medicina Intensiva de Sant Pau premiada per la SOCMIC

  La Societat Catalana de Medicina Intensiva i Crítica (SOCMIC) ha concedit el Premi Projecte de Recerca als Drs. Juan Carlos Suárez i Lluís Zapata, adjunts del Servei de Medicina Intensiva de Sant Pau pel seu treball “Reversibilitat precoç de la disfunció diastòlica com a marcador pronòstic en el shock sèptic (REPRISS)”.
 • Jordi Mancebo nou director de la secció ARF de la Societat Europea de Medicina Intensiva
  27/06/2018

  Jordi Mancebo nou director de la secció ARF de la Societat Europea de Medicina Intensiva

  El Dr. Mancebo, cap de Servei de Medicina Intensiva de Sant Pau és el nou director de la secció ARF (Falla Respiratòria Aguda) de la ESCIM (Societat Europea de Medicina Intensiva). El seu càrrec s'iniciarà a l'Assemblea General que se celebrarà a París el pròxim 23 d'octubre i assumirà un mandat de tres anys.
— 10 Resultados por página
Mostrando el intervalo 11 - 15 de 15 resultados.

HOSSPAU Menu

Actualidad

MedIntens-Contate

Contacto
Ubicación

Bloc B, planta -1

Horario de visitas a los pacientes ingresados: 

 •  De 13:00 a 14:00 horas coincidiendo con el horario de información médica y,
 • De 18:30 a 19:30 horas.

En ambos casos se permite la visita de dos familiares.

 • De 17:30 a 20:00 horas se permite la visita de un familiar por paciente y, para minimizar los riesgos, recomendamos que sea siempre la misma persona y que no salga de la habitación.

Estas instrucciones pueden variar en función de la evolución de los riesgos.

Contacto

 

Teléfono: 93.553.72.42/38

Fax: 93.553.72.43

 

Correo electrónico: Medicina_intensiva@santpau.cat

Twitter: @UCISantPau