Ruta de navegació

banner entre mares

 

Entremares La Jornada 2018

La jornada Entre Mares se celebrarà dissabte 21 d’abril al Recinte Modernista de Sant Pau. Aquesta primera edició es planteja com un punt de trobada transversal, respectuós i sincer entre tota la comunitat de mares i futures mares.

El Servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’Hospital és qui planteja aquesta iniciativa pionera a tot l’estat, com a resposta a una necessitat creixent d’articular punts de trobada sòlids, seriosos i respectuosos cap a un tema tan important com és la maternitat.

Parlarem de gestació, del part, del postpart, la lactància. Posarem damunt la taula les darreres novetats en atenció a la dona. Tindrem la visió de ginecòlegs, obstetres, neonatòlegs, psicòlegs, infermeres, llevadores i, per descomptat, la de famílies que ens donaran el seu punt de vista sobre els diferents temes tractats.

La jornada es dividirà en dos grans blocs: Fertilitat (Abans de la gestació), Obstetrícia i Neonatologia, i comptarà també amb tallers i activitats pràctiques sobre els diferents temes.

Aquesta primera edició de l’Entre Mares recaptarà fons per a l’estudi ProFamily: un estudi longitudinal i prospectiu per avaluar si un seguit de mesures psicosocials (mindfulness i canvis d’estil de vida abans i durant la gestació, i en la forma d’atendre el part i el puerperi) ajuden a millorar el vincle familiar i el desenvolupament neurològic de les futures generacions. Durant l’esdeveniment, si ho vols, podràs col·laborar amb l’estudi adquirint el penjoll que l’escultora Patricia Cancelo ha creat per a la ocasió.

(imatge penjoll)

Vols venir a la jornada? L’entrada és lliure i gratuïta, però no oblidis registrar-te al web www.santpau.cat/entremares Ens veiem dissabte 21 d’abril!