Ruta de navegació

Actualitat

null Sant Pau publica al Cancer Immunology and Immunotherapy

Actualitat
31/01/2021
Sant Pau publica al Cancer Immunology and Immunotherapy

El Servei d'Oncologia Mèdica de Sant Pau, en col·laboració amb el Grup de recerca d’Immunologia i Malalties Inflamatòries de l’Institut de Recerca-IIBSant Pau, que lidera la Dra. Silvia Vidal, han publicat a la revista  Cancer Immunology and Immunotherapy. L’article, "Circulating leukocyte-platelet complexes as a predictive biomarker for the development of immune-related adverse events in advanced non-small cell lung cancer patients receiving anti-PD-(L)1 blocking agents", és el resultat de la col·laboració que s'ha fet durant més de dos anys entre els dos equips i que ha permès identificar un perfil predictiu de més risc d'aparició d'efectes adversos al tractament amb immunoteràpia en un grup de pacients afectats de càncer de pulmó que reben tractament amb immunoteràpia. 

Per ambdós equips representa consolidar un perfil de col·laboracions multidisciplinar amb altres grups de l’Institut de Recerca de Sant Pau alineat amb les línies estratègiques de ambdues institucions.

 

Article

Circulating leukocyte-platelet complexes as a predictive biomarker for the development of immune-related adverse events in advanced non-small cell lung cancer patients receiving anti-PD-(L)1 blocking agents