Ruta de navegació

Actualitat

null Sant Pau celebra una nova Cursa Científica amb prop de 200 participants

Actualitat
18/03/2024
Sant Pau celebra una nova Cursa Científica amb prop de 200 participants

Aquest dissabte, 16 de març, ha tingut lloc la 35a Cursa Científica de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, un esdeveniment en què, un any més, uns 200 corredors i corredores han pogut viure l’experiència de recórrer els antics pavellons del Recinte Modernista de Sant Pau.

L’objectiu d’aquesta cursa, que neix el 1989 amb un total de més de 2.000 participants, consisteix a conscienciar la població sobre els beneficis de l’activitat física per a la salut de les persones, fins i tot, en aquelles que presenten patologies cardíaques i oncològiques, sempre que s’adeqüi a les seves edats i característiques.

Com a novetat, l’edició d’enguany, ha comptat amb la participació de Mar Mesa, dorsal número 1 de la cursa i persona trasplantada de cor fa vint-i-cinc anys, qui, de fet, ha estat l’encarregada de fer el tret de sortida juntament amb l’atleta olímpica de llarga distància Marta Galimany.

La cursa, organitzada per Sant Pau dins el marc de #MésComunitat, un dels eixos estratègics de l’Hospital, així com per la Fundació Cors Units, ha comptat amb la col·laboració del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat, Clubs DiR i Championchip.

Pots veure aquí totes les fotografies de la cursa d’enguany.