Ruta de navegació

Actualitat

null Mascaretes Tenerife

Actualitat
24/08/2023
Sant Pau col·labora amb 4 altres hospitals catalans i Vueling en un enviament solidari de mascaretes, pantalles facials i ulleres protectores a Tenerife

L’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, l’Hospital Clínic, el Consorci Sanitari de Terrassa, el Consorci Hospitalari de Vic, i l’Hospital del Mar - Parc de Salut Mar, en un esforç coordinat i amb col·laboració de la companyia aèria Vueling Airlines han fet una donació de més de 150.000 mascaretes, pantalles facials i ulleres estanques al Cabildo de Tenerife i a la conselleria de Sanitat del Govern de Canàries.

Aquests materials es destinen a ajudar la població de l’illa canària, afectada per un greu incendi forestal. Ahir a la tarda va sortir el vol (VY3214) des de Barcelona amb destinació Tenerife Norte.  

Arran de l’incendi de Tenerife, que va començar el 15 d’agost i que ha afectat ja més de 14.600 hectàrees repartides en 12 municipis. L’enviament de material per ajudar a la població de l’illa s’ha organitzat juntament amb l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, l’Hospital Clínic, el Consorci Sanitari de Terrassa, el Consorci Hospitalari de Vic, i l’Hospital del Mar - Parc de Salut Mar, amb la col·laboració de la companyia aèria Vueling Airlines i IAG Cargo.

L’equipament inclou 78.270 mascaretes FFP2, 61.149 de FFP3, 13.362 unitats d’ulleres estanques i 4.922 pantalles de protecció facial. El material serà entregat al Cabildo de Tenerife i a la conselleria de Sanitat del Govern de Canàries.

Segons informació de la Direcció General d’Emergències, el fum generat per l’incendi forestal i la cendra precipitada fan que l’índex de qualitat de l’aire a diversos municipis sigui desfavorable i, per això, el Govern canari recomana a la població evitar sortir a l’exterior o utilitzar mascaretes per protegir-se, especialment a la població vulnerable per afeccions respiratòries i als infants.

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

ContacteComunicacio

Contacte Comunicació
Cap de Premsa

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Lloguer d'espais

Telèfon: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat