Ruta de navegació

Actualitat

null Carme Elias i Cristina Maragall conversen sobre l’Alzheimer

Actualitat
28/11/2023
Carme Elias i Cristina Maragall conversen sobre l’Alzheimer

L’actriu i la presidenta de la Fundació Pasqual Maragall estaran acompanyades pel Dr. Alberto Lleó, director del Servei de Neurologia de Sant Pau.

L’acte, obert al públic, se celebrarà el dimarts 12 de desembre a la sala Pau Gil del Recinte Modernista a les 18.00h. L’actriu Carme Elias, pacient de Sant Pau, va anunciar públicament que patia Alzheimer fa un any i mig. Des d’aleshores s’ha convertit en una activista per donar visibilitat a aquesta malaltia que afecta una de cada deu persones de més de 65 anys. Cristina Maragall, filla de l’expresident de la Generalitat Pasqual Maragall, afectat d’Alzheimer des de fa 15 anys, aportarà el seu testimoni com a familiar.

Totes dues conversaran amb el Dr. Alberto Lleó en un debat moderat per la periodista Cristina Puig. Durant l’acte es projectarà un vídeo per explicar la tasca de la Unitat de Memòria de l’Hospital de Sant Pau i fragments del documental ‘Mientras seas tú’ de la cineasta Claudia Pinto, que ha esta fent un seguiment de l’actriu des que li van diagnosticar la malaltia.

L’entrada és lliure però per assistir-hi cal registrar-se en aquest enllaç.

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

ContacteComunicacio

Contacte Comunicació
Cap de Premsa

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Lloguer d'espais

Telèfon: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat