Ruta de navegació

Actualitat

null Sant Pau tercer hospital catala amb millor reputacio de lEstat espanyol

Actualitat
18/10/2022
Sant Pau, tercer hospital català amb millor reputació de l’Estat espanyol

L’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau és el tercer hospital públic català amb millor reputació de l’Estat espanyol el 2022 segons la vuitena edició del Monitor de Reputació Sanitària (MRS), l’únic estudi independent que analitza la reputació de tota la sanitat espanyola. També ha estat inclòs en el rànquing de sis serveis clínics: Endocrinologia i Nutrició, Hematologia, Pneumologia, Neurologia, Otorrinolaringologia i Psiquiatria.

MRS ha dut a terme més de 6.500 enquestes a metges, infermeres, associacions de pacients, periodistes sanitaris, gerents d’hospitals, gestors d’infermeria, membres de l’administració pública sanitària, responsables de farmàcia hospitalària i directius d’empreses farmacèutiques.

A més, també s’han avaluat més de 3.000 indicadors objectius de 2.921 serveis clínics. En aquest sentit, el nou rànquing de MRS també situa Sant Pau entre els hospitals amb millor reputació en un total de 6 serveis clínics: Endocrinologia i Nutrició, Hematologia, Pneumologia, Neurologia, Otorrinolaringologia i Psiquiatria. 

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

ContacteComunicacio

Contacte Comunicació
Cap de Premsa

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Lloguer d'espais

Telèfon: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat