Ruta de navegación

Actualidad

null Sant Pau ha acollit aquest mati la Jornada de lAssociacio Catalana per al Parkinson

Actualidad
16/04/2023
Sant Pau ha acollit aquest matí la Jornada de l’Associació Catalana per al Parkinson

Pacients, familiars de pacients i professionals sanitaris s’han reunit aquest matí a la Sala d’Actes de l’Hospital de Sant Pau en la Jornada Principal del Dia Mundial del Parkinson de l’Associació Catalana per al Parkinson (ACAT). La trobada ha comptat amb experts de diversos hospitals catalans, com el Dr. Jaume Kulisevsky, director de la Unitat de Parkinson i Trastorns del Moviment del Servei de Neurologia de l’Hospital de Sant Pau i del Grup de Recerca de Parkinson i Trastorns del Moviment a l’Institut de Recerca de l’ IIB Sant Pau. La benvinguda institucional ha anat a càrrec de l’Hble. Conseller de Drets Socials, Carles Campuzano.

La jornada, celebrada uns dies després del Dia Mundial del Parkinson, ha començat amb la intervenció de la presidenta de l’ACAP, Roser Roigé, per donar pas tot seguit a dues taules rodones al voltant de les teràpies de rescat i les línies que s’estan abordant en els assajos clínics que actualment estan en marxa en la malaltia de Parkinson. Com a colofó final, s’ha obert un espai anomenat “El Comitè Mèdic Respon”, on els experts dels diferents centres hospitalaris de Catalunya han respost les qüestions plantejades pels assistents.     

L’ACAP és una entitat sense ànim de lucre nascuda el 1985 amb la missió de donar atenció i assessorament a les persones afectades per la malaltia de Parkinson i les seves famílies. Ofereix servei d’atenció social, seguiment, teràpies rehabilitadores i conferències per als associats.

 

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

ContacteComunicacio

Contacto Comunicación
Jefe de Prensa

Abraham del Moral

Teléfono: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Alquiler de espacios

Teléfono: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat