Atrás

LInstitut de Recerca de Sant Pau fa front a la pandemia reptes dels professionals de la Recerca per mantenir lactivitat

Actualidad
26/11/2020
L'Institut de Recerca de Sant Pau fa front a la pandèmia: reptes dels professionals de la Recerca per mantenir l'activitat

L'Institut de Recerca de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona, ajustant-se al lema d'enguany “recerca pel canvi”, vol mostrar com s'ha adaptat a la situació de crisi sanitària mundial provocada pel nou coronavirus pel que fa l'activitat científica de l'Institut en relació a la Covid-19.  Les activitats seran conduïdes pels científics de l'Institut de Recerca de Sant Pau mostrant com han focalitzat la recerca en la Covid-19 aprofitant la seva relació amb els malalts, o com una àrea de l'Institut de Recerca s'ha convertit en Hospital oncohematològic per atendre amb tota seguretat malalts immunodeprimits. 

Per això ha organitzat un seguit d’activitats.

“Xerrada per mostrar com Institut de Recerca de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona s'ha adaptat a la situació de crisi sanitària mundial”

Divendres 27 de novembre de 16:30h a 18:30h

Lloc: Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

  • Dr. Pere Domingo, Grup de recerca en VIH i SIDA, de l’Institut de Recerca de Sant Pau –IIB Sant Pau i coordinador del procés d’hospitalització Covid a l’Hospital.
  • Dr. José Manuel Soria, Grup de recerca Genòmica de Malalties Complexes de l’Institut de Recerca de Sant Pau –IIB Sant Pau.
  • Dra. Elisa Llurba, del Grup de recerca de Ginecologia i Obstetrícia i directora del Servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’Hospital de Sant Pau.
  • Dra. Rosa Antonijoan, directora del CIM-Sant Pau de l'Institut de Recerca de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau - IIB Sant Pau i cap del Servei de Farmacologia Clínica de l’Hospital
  • Dr. Jordi Surrallés, director de de l’Institut de Recerca de Sant Pau –IIB Sant Pau.

 

Si voleu seguir la xerrada  https://us02web.zoom.us/j/82728035749

 

Més informació sobre la nit de la recerca

 

 

 

 


Visor de contenido web Visor de contenido web

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí
Contacto Comunicación
Jefe de Prensa

Abraham del Moral

Teléfono: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Alquiler de espacios

Teléfono: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat