Ruta de navegación

Actualidad

null El Dr Munuera nou director del Servei de Radiodiagnostic

Actualidad
17/05/2023
El Dr. Munuera nou director del Servei de Diagnòstic per la Imatge

El Dr. Josep Munuera ha estat nomenat recentment director del Servei de Diagnòstic per la Imatge pel Patronat de la Fundació de Gestió Sanitària de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Munuera és metge especialista en Radiodiagnòstic, radiòleg des de 2005 i doctor Cum laude en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona, des de 2016. Va desenvolupar la seva activitat com a neuroradiòleg (EDiNR) a la Vall d’Hebron i a Sant Pau (2005 i 2012). Posteriorment, va assumir el càrrec de responsable de l’àrea de Ressonància Magnètica de l‘Institut de Diagnòstic per la Imatge a l’Hospital Germans Tries i Pujol, fins a l’any 2016, on s’incorpora com a director clínic general de l’Institut de Diagnòstic per la Imatge. El 2017 inicia una nova etapa com a cap de Servei responsable de l’àrea de qualitat i innovació-recerca a l’Hospital Sant Joan de Déu.

És el responsable científic de la Societat Espanyola de Radiologia (SERAM) i vicepresident de la Societat Catalana de Radiologia (Radiòlegs de Catalunya), i ha estat consultor de l’Agència Europea del Medicament.

En l’àmbit de la recerca i la innovació, lidera projectes nacionals i europeus en camp de les neurociències i les tecnologies digitals aplicades a la salut. Té diverses publicacions en neuroimatge i, recentment, en l'aplicació del 3D i la Intel·ligència Artificial (IA) a la pràctica diària.

Les seves àrees específiques d'interès són la patologia cerebrovascular i la ressonància magnètica, així com la innovació en imatge mèdica, especialment en la IA i 3D, que inclou tant la implantació clínica, el desenvolupament de projectes i la investigació en noves tecnologies d’imatge mèdica, com la formació.

En l’àmbit de la formació, és codirector del postgrau Expert3D acreditat per la Universitat Politècnica de Catalunya (www.expert3d.eu) i participa com a professor a l'Escola de Medicina de la UB i a diversos màsters (Neuromàrqueting i Salut Digital).

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

ContacteComunicacio

Contacto Comunicación
Jefe de Prensa

Abraham del Moral

Teléfono: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Alquiler de espacios

Teléfono: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat